Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Certrans Level va realiza studiul de oportunitate pentru concesionarea serviciului public de transport local în municipiul Constanța

ro

12 Jul, 2021 00:00 1999 Marime text
  • Primăria Constanța a comandat un studiu de oportunitate în vederea concesionării serviciului public de transport local persoane în municipiu
  • Contractul a fost semnat cu societatea Certrans Level SRL cu sediul social în municipiul București
  • Valoarea contractului este de aproximativ 75.000 lei fără TVA
  • În municipiului Constanța, contractul de delegare a serviciului public de transport local persoane în municipiu este prestat de CT BUS, societate a Consiliului Local Municipal Constanța

Primăria Constanța a comandat un studiu de oportunitate în vederea concesionării serviciului public de transport local persoane în municipiu.
Contractul a fost semnat cu societatea Certrans Level SRL cu sediul social în municipiul București.

Potrivit contractului care poate fi studiat în secțiunea „documente”, obiectul contractului îl reprezintă elaborarea de către prestator al unui studiu de oportunitate în vederea stabilirii modalității de gestiune a transportului public local și elaborarea propunerii de contract de delegare a acestui serviciu.

Valoarea contractului este de aproximativ 75.000 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente”.

Studiul trebuie elaborat într-un interval de trei luni de zile de la semnarea contractului și emiterea ordinului de începere a prestării serviciilor.
Vă reamintim, în municipiului Constanța, contractul de delegare a serviciului public de transport local persoane în municipiu este prestat de CT BUS, societate a Consiliului Local Municipal Constanța.

Societate a mai elaborat astfel de studii și pentru alte UAT-uri și pentru Consilii Județene din țară.

Certrans Level este o firma specializată în servicii de proiectare, consultanță și management în domeniul infrastructurii de transport rutier și a celui de transport aerian, administrată de ing. Ana – Brînduşa Cocu. Pentru anul financiar 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 1.599.717 lei, un profit de 754.789 lei și cinci angajați.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii