Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Certificat de urbanism pentru construirea unui pavilion medical în cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie din Palazu Mare

ro

21 Mar, 2022 00:00 1463 Marime text
  • Primăria Constanța a emis un certificat de urbanism necesar emiterii autorizației de construire pentru construirea unui pavilion medical D+P+3E în cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie din Palazu Mare
  • Certificatul de urbanism a fost emis ca urmare a solicitării unității medicale pentru imobilul-teren situat în municipiul Constanţa, strada Sentinelei (DE423/1, DE450) nr. 40
  • Terenul este intabulat cu drept de administrare în favoarea Consiliului Județean Constanța
 


Primăria Constanța a emis un certificat de urbanism necesar emiterii autorizației de construire pentru construirea unui pavilion medical D+P+3E în cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie din Palazu Mare.

Certificatul de urbanism a fost emis ca urmare a solicitării unității medicale pentru imobilul-teren situat în municipiul Constanţa, strada Sentinelei (DE423/1, DE450) nr. 40.

Terenul este situat în intravilanul municipiului Constanţa, identificat cu numărul cadastral și carte funciară nr. 226694, proprietate a județului Constanța.

Terenul este intabulat cu drept de administrare în favoarea Consiliului Județean Constanța.

Proiectul se află în stadiul obținerii avizelor în vederea identificării sursei de finanțare pentru realizarea noului pavilion.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța a încheiat noi contracte. Care sunt societățile câștigătoare (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii