Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:24 28 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce proiecte se regăsesc pe ordinea de zi a Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism a Primăriei Constanța

ro

28 Oct, 2021 00:00 813 Marime text
  • Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism se va întruni în data de 04.11.2021, ora 12, în sala de ședințe din bd. Tomis nr. 51
  • Pe ordinea de zi se regăsesc mai multe PUZ-uri și PUD-uri aflate în mai multe etape de emitere, dar și solicitări emitere avize de oportunitate
 

 
Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism se va întruni în data de 04.11.2021, ora 12, în sala de ședințe din bd. Tomis nr. 51.
 
Pe ordinea de zi se regăsesc mai multe PUZ-uri și PUD-uri, aflate în mai multe etape de emitere dar și solicitări emitere avize de oportunitate.
 
Este vorba despre PUD - construire locuință individuală, str. Dumbrăveni nr. 17, lot 1 și lot 2, investitor Marcu Aristide - etapa demarare consultare publică, PUZ pentru teritoriul situat în Stațiunea Mamaia, zona Riviera, delimitat de promenada Mamaia și alei carosabile, inițiator Alex Lux SRL - etapa emitere aviz Arhitect șef;PUZ pentru zona delimitată de șos. Industrială și alei de acces, inițiator DSD NOI GRUP SRL - etapa emitere aviz Arhitect șef;Solicitare emitere aviz de oportunitate pentru elaborare PUZ - reglementare teren situat în extravilanul municipiului Constanța, parcela A 120/1/1, inițiator Khassawneh Salim; PUD pentru terenul situat în bd. Aurel Vlaicu, parcela A 659/10/1, investitor Mesta Marmură și Travertin SRL - etapa emitere aviz Arhitect șef; Solicitare emitere aviz de oportunitate pentru elaborare PUZ - reglementare teren situat în extravilanul municipiului Constanța, parcela A 648/5, lot 4, inițiator Stanciu Elena sau PUZ pentru teritoriul situat în zona Căminului de persoane vârstnice din str. Unirii, delimitat de str. Pescarilor, str. Cașin, str. Unirii, str. lt. Economu și str. Mr. Șofran, inițiatori Ștefan Marius și Ciutacu Daniela - etapa emitere aviz Arhitect șef.
 
De asemenea, membrii Comisiei vor mai avea de analizat: solicitare emitere aviz de oportunitate pentru elaborare PUZ - reglementare teren situat în al. Egretei nr. 21A - str. Egretei nr. 16, inițiator Domadami SRL; solicitare emitere aviz de oportunitate pentru elaborare PUZ - reglementare teren situat în str. Jupiter nr. 19, inițiator Medimar Imagistic Services SRL; PUZ Avantech Cont - etapa II - studii de fundamentare;PUZ Delavrancea - etapa II - studii de fundamentare;PUZ Actualizare documentație de urbanism zona Compozitorilor - etapa II - studii de fundamentare;PUZ Regenerare urbană zona Balada - etapa II - studii de fundamentare dar și PUZ Regenerare și revitalizare urbană zona DN3C - etapa II - studii de fundamentare.
 
Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:

Se întrunește Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism a primăriei Constanța. Iată ce proiecte urbanistice intră la avizare!

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii