Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere are consilierul judeţean Ecaterina Prodan (documente)

ro

05 Sep, 2012 02:28 3984 Marime text
avere_Ecaterina_Prodan_Ecaterina_Prodan_1.jpgPe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au fost publicate declaraţiile de avere şi de interese ale noilor consilieri judeţeni, aceia care vor lua, în mandatul 2012 - 2016, cele mai importante decizii pentru judeţ.

Cotidianul ZIUA de Constanţa va publica, în ordinea alfabetică a numelui de familie (aşa cum apar documentele şi pe site-ul CJC), declaraţiile de avere şi de interese ale tuturor consilierilor judeţeni, declaraţii care pot fi accesate pe site-ul www.ziuaconstanta.ro.

Potrivit declaraţiei de avere, fostul consilier local, actual consilier judeţean USL Ecaterina Prodan nu deţine nici terenuri, nici clădiri. Social democrata are un autoturism Dacia Super Nova, fabricat în 2001, dobândit prin cumpărare. Nu are conturi şi depozite bancare, plasamente şi investiţii directe. Social democrata nu are, însă, nici datorii.

În rubrica „Venituri" regăsim pensia sa, în valoare de 11.892 de lei, precum şi pe cea a soţului său, Nicolae Prodan, de 20.196 de lei. Aici figurează, de asemenea, indemnizaţia sa de consilier local în cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa, încasată în anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, în valoare de 8.999 de lei.

Interese

Aşa cum reiese din declaraţia sa de interese, Ecaterina Prodan este membru în Comitetul Executiv al PSD Constanţa. Totodată, ea este preşedintele Organizaţiei Judeţene a Pensionarilor PSD Constanţa, dar şi membru în Consiliul Naţional al PSD.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii