Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:53 16 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carmarandy SRL interesată de contractul de curățenie şi întreținere a sediilor Consiliului Județean Constanța

ro

29 Jan, 2021 00:00 1337 Marime text

 

  • S-a încheiat consultarea de piață organizată de Consiliul Județean Constanța în vederea organizării unei licitații pentru servicii de curățenie şi întreținere a sediilor administrației județene

  • Contractul se va încheia pe durata de 9 luni iar licitația se va derula pe două loturi

  • A fost primită o ofertă de preț pentru prestarea serviciilor de curățenie şi întreținere spații aparținând sediilor Consiliului Judeţean Constanţa de la Carmarandy SRL

  • În 2019, firma a bifat un contract și cu Compania Naţională Administrarea Porturilor Maritime SA Constanţa

 
S-a încheiat consultarea de piață organizată de Consiliul Județean Constanța în vederea organizării unei licitații pentru servicii de curățenie şi întreținere a sediilor administrației județene.
Contractul se va încheia pe durata de 9 luni iar licitația se va derula pe două loturi.
În Lotul 1 sunt cuprinse sediile Consiliului Județean de pe  B-dul Tomis nr. 51, Aleea Magnoliei nr. 2, Bl. L4, Centrului de Excenţă în Turism şi Servicii Tomis, de pe Str. Nicolae Titulescu Nr. 32 iar al doilea lot - Pavilionul Expoziţional din B-dul Mamaia nr. 331 A.
Consultarea s-a desfășurat doar în sistem electronic iar până la data și ora limită de transmitere a propunerilor a fost primită o ofertă de preț (lei fără TVA) pentru prestarea serviciilor de curățenie şi întreținere spații aparținând sediilor Consiliului Judeţean Constanţa
de la operatorul economic Carmarandy SRL, astfel:
- la Lotul I: preț unitar (tarif lei/mp/lună) = 8,90 lei; preț lunar = preț unitar (tarif lei/mp/lună) de 8,90 lei/mp/lună x 4.963,70 mp = 44.176,93 lei/lună; preț total = preț unitar de 8,90 lei/mp/lună x 4.963,70 mp x 9 luni = 397.52,37 lei;
- la Lotul II: preț unitar (tarif lei/oră) = 18,00 lei; preț total = preț unitar de 18,00 lei/oră x 6.000 ore (pentru9 luni) = 108.000,00 lei, vezi secțiunea “documente”.
 

Carmarandy SRL, contracte în Portul Constanța

  
Înființată în anul 2007, firma are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Iacob Marius este asociat unic și administrator al societății care se ocupă de comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun.
Compania Naţională Administrarea Porturilor Maritime SA Constanţa a atribuit în 2019 un contract pentru „servicii de întreţinere spaţii verzi şi parcuri”, în urma unei proceduri simplificate de achiziţie, societății în cauză, contra unei sume de 427.318,8 lei, fără TVA.
 

Citește și:

Se pregătește o nouă licitație pentru servicii de curățenie în sediile Consiliului Judeţean Constanţa

Un fost șef al Radionav încasează peste jumătate de milion de lei pentru servicii de curățenie în sediile Consiliului Judeţean Constanţa (documente)
 
 


 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii