Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calendarul anual de finanțări nerambursabile din fonduri publice ale județului Constanța pe anul 2022. CJC alocă 4.85 milioane de lei pentru evenimente culturale și sportive (DOCUMENTE)

ro

01 Mar, 2022 00:00 2324 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a anunțat calendarul anual de finanțări nerambursabile din fonduri publice ale județului Constanța pe anul 2022
  • CJC  îşi propune să susţină, cu finanțare nerambursabilă din fonduri publice, activități nonprofit de interes general în domeniul sport și în domeniul cultură, în conformitate cu prevederile bugetare pentru anul 2022, în cuantum total de 4.850.000 lei
  • Programul anual pentru acordarea de finanțări nerambursabile din fondurile publice ale județului Constanța, alocate pentru activități nonprofit de interes general, va fi destinat atât proiectelor sportive din cadrul programelor sportive de utilitate publică ”Sportul pentru toți” și „Redescoperă Oina” – 1.850.000 lei, cât și proiectelor culturale - 3.000.000 lei
  • Propunerile de proiecte se vor depune la registratura Autoritǎţii Finanţatoare - Consiliul Județean Constanţa din Constanța

 
Consiliul Județean Constanța a anunțat calendarul anual de finanțări nerambursabile din fonduri publice ale județului Constanța pe anul 2022.

CJC  îşi propune să susţină, cu finanțare nerambursabilă din fonduri publice, activități nonprofit de interes general în domeniul sport și în domeniul cultură, în conformitate cu prevederile bugetare pentru anul 2022, în cuantum total de 4.850.000 lei.

Finanțarea proiectelor se va face în baza prevederilor Legii nr.350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati nonprofit de interes general, cu modificările și completările ulterioare, cele ale Ordinului nr.664/2018 privind privind finanţarea din fonduri publice a proiectelor şi programelor alocate – pentru domeniul sport și cele ale O.G. nr. 51/1998 privind îmbunătățirea sistemului de finanțare a programelor și proiectelor culturăle, cu modificările și completările ulterioare pentru domeniul cultură.

Programul anual pentru acordarea de finanțări nerambursabile din fondurile publice ale județului Constanța, alocate pentru activități nonprofit de interes general, în cuantum total de 4.850.000 lei, va fi destinat atât proiectelor sportive din cadrul programelor sportive de utilitate publică ”Sportul pentru toți” și „Redescoperă Oina” – 1.850.000 lei, cât și proiectelor culturale - 3.000.000 lei.

Sumele alocate pentru cele două programe sportive de utilitate publică sunt:
- “Sportul pentru toți”- 1.700.000 lei;
- “Redescoperă Oina “ – 150.000 lei.

Atribuirea contractelor cu finanțare nerambursabilă se va face pe bază de selecţie de oferte de către comisii numite prin dispoziţia Preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa.

Atribuirea contractelor cu finanţare nerambursabilă se va face în limita fondurilor publice alocate programelor aprobate anual în bugetul judeţean.
Programul pe anul 2022 va cuprinde mai multe sesiuni de selecţie a ofertelor.

Propunerile de proiecte se vor depune la registratura Autoritǎţii Finanţatoare - Consiliul Județean Constanţa din Constanța, B-dul Tomis nr.51, la Centrul de Informare Cetățeni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Raportul anual al finanțărilor Consiliului Județean Constanța în baza Legii nr. 350/2005

Primăria Constanța se pregătește să arunce cu bani pentru proiectele nonprofit de anul acesta. S-au deschis procedurile de selecție pentru 4.3 milioane lei (DOCUMENTE)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii