Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Birourile Centrului de Excelenţă în Turism „Tomis“ n-au căutare nici în 2019

ro

09 Jan, 2019 00:00 1500 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa organizează licitaţie publică deschisă cu strigare (în baza HCJC nr. 271/28.09.2018), în  vederea închirierii spaţiilor cu destinaţie de birouri din cadrul Centrului de Excelenţă în Turism şi Servicii „Tomis”. Imobilul se află în domeniul public al judeţului Constanţa, situat în municipiul Constanţa, str. Nicolae Titulescu nr. 32.
 
Spaţiul dispune de cinci birouri, dotate şi utilate complet. Închirierea se va realiza pentru o perioadă de 3 ani, cu posibilitatea de prelungire  pentru o perioadă de 6 luni, prin act adiţional.
Licitaţia va avea loc în imobilul Centrul de Excelenţă în Turism şi Servicii „Tomis”, str. Nicolae Titulescu nr. 32, în data de 28.01.2019, la ora 11.00.
 
Spaţiile cu destinaţia de birouri vor fi închiriate către IMM-uri/ONG-uri/instituţii/agenţii, asociaţii şi patronate de turism care desfăşoară activităţi în domeniul turismului sau asimilabile  sectorului terţiar, cum ar fi: consultanţă în domeniul accesării finanţărilor nerambursabile
guvernamentale şi europene, al implementării proiectelor, prestări servicii de proiectare şi inginerie - întocmire studii de prefezabilitate şi fezabilitate, documentaţii de avizare a lucrărilor, proiectare tehnică, consultanţă în turism, furnizori acreditaţi de formare/perfecţionare profesională etc.
 
Preţurile minime de pornire a licitaţiei deschise, cu strigare, pentru fiecare birou în parte, cu
costul utilităţilor incluse (energie electrică, gaze), încep de la 423,6 lei/lună fără TVA şi pot ajunge până la 758,9 lei/lună, fără TVA.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii