Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:28 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biletul unic pentru vizitarea muzeelor, upgradat în ședința de Consiliu Județean Constanța (DOCUMENT)

ro

23 Jul, 2023 18:00 1191 Marime text
  • În ședința ordinară a Consiliului Județean Constanța din data de 26.07.2023, aleșii județeni vor aproba printre altele modificarea și completarea Hotărârii CJC nr. 102/26.04.2023
  • Vizitatorii vor putea utiliza biletul unic și la Muzeul de Artă Populară
  • Biletul unic de vizitare valabil în cadrul instituțiilor culturale subordonate Consiliului Județean Constanța a fost inițiat de consilierul județean USR Abdurefi Semiran
  • Biletul unic poate fi utilizat și la Muzeul de Artă Constanța și Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanța (cu toate secțiile)
 

 
 
Biletul unic de vizitare pentru instituţiile culturale subordonate Consiliului Judeţean Constanţa se extinde, vezi secțiunea „documente”.
În ședința ordinară a Consiliului Județean Constanța din data de 26.07.2023, aleșii județeni vor aproba printre altele modificarea și completarea Hotărârii CJC nr. 102/26.04.2023.

Vizitatorii vor putea utiliza biletul unic și la Muzeul de Artă Populară.

Biletul unic de vizitare valabil în cadrul instituțiilor culturale subordonate Consiliului Județean Constanța a fost inițiat de consilierul județean USR Abdurefi Semiran.

Biletul unic poate fi utilizat și la Muzeul de Artă Constanța și Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanța (cu toate secțiile).

Pentru implementarea acestui proiect, s-a încheiat un acord de parteneriat între CJC și instituțiile subordonate pe o perioadă de 3 ani, cu posibilitatea prelungirii și intră în vigoare la data semnării sale de către toate părțile semnatare.

Potrivit proiectului, biletul unic de vizitare va putea fi achiziţionat fie online, fie la casieriile instituţiilor implicate în proiect. Astfel, cu acelaşi bilet, într-un interval prestabilit (de exemplu, într-o săptămână), vizitatorul va avea acces neîngrădit la toate aceste locaşuri culturale.
 
„Prin introducerea biletului unic de vizitare al instituţiilor de cultură din judeţ ar avea de beneficiat, pe de o parte, chiar aceste unităţi muzeale, ce ar urma să aibă un număr mult mai mare de vizitatori, iar pe de altă parte am putea revigora interesul locuitorilor judeţului, dar şi pe cel al turiştilor, pentru cultura şi tradiţiile dobrogene.

Astfel, am reuşi să sprijinim, mult mai concret, viaţa culturală a judeţului, să încurajăm dezvoltarea proiectelor interculturale şi să asigurăm facilitarea accesului celor interesați la toate unităţile muzeale din subordinea CJ Constanţa”, susține inițiatoarea proiectului.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Biletul unic de vizitare a instituţiilor culturale subordonate Consiliului Judeţean Constanţa

Proiect Se introduce biletul unic în instituţiile culturale subordonate CJ Constanța (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii