Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorizația de funcționare a celor de la Sandfor SRL, grevată de obținerea unui document de la MEAT. Ce le solicită primăria Constanța?

ro

23 Aug, 2021 00:00 2054 Marime text
  • O firmă din Galați cu punct de lucru în stațiunea Mamaia are nevoie de autorizația turistică pentru plajă emisă de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, pentru eliberarea autorizației de funcționare de către primăria Constanța
  • Cererea societății va fi reanalizată după completarea documentației cu înscrisul solicitat
  • Sandfor SRL îi are asociați și administratori pe Sandu Buruiană și Vasile Nastasă
 

 
 
Primăria Constanța înștiințează operatorul economic Sandfor SRL că pentru obținerea autorizației de  funcționare pentru desfășurarea de activități economice cu caracter temporar în zone publice sau cu acces public, trebuie să respecte criterii impuse de legislatia în vigoare.

Astfel, societatea din Galați, cu punct de lucru în stațiunea Mamaia, sector de plaja Mamaia VII, subsector 2, zona Melody, trebuie să prezinte conform Regulamentului privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în Municipiul Constanța, aprobat prin HCL nr.427/2017, cu modificările și completările ulterioare, autorizația turistică pentru plajă emisă de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, în conformitate cu prevederile Ordinului nr.1204 din 26 martie 2010 pentru aprobarea Normelor metodologice privind autorizarea plajelor în scop turistic.

Cererea societății va fi reanalizată după completarea documentației cu înscrisul solicitat.

Sandfor SRL îi are asociați și administratori pe Sandu Buruiană și Vasile Nastasă, fiecare cu 50% din părțile sociale. Societatea are sediul social în municipiul Galaţi, pe B-dul Dunărea, Nr. 94, Bloc E18, Apartament 5 și funcționează din 2005.

Obiectul principal de activitate sunt transporturi rutiere de mărfuri iar realizat în ultimul an pentru care există bilanț - fabricarea de furnire şi a panourilor de lemn.

În 2020, firma a avut o cifră de afaceri de 112.948 lei și au declarat pierderi financiare, cel mai probabil datorate pandemiei.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Citește și:

Primăria refuză autorizarea hotelului Histria din stațiunea Mamaia

Taxe restante pentru unitatea tip „terasă". Ce datorii i-a calculat Primăria Constanța societății Scapino SRL deținută de Costică Samara?
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii