Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atmosferă de sărbătoare şi zeci de surprize, oferite copiilor, de 1 Iunie, de Primăria şi Consiliul Local Grădina (galerie foto)

ro

02 Jun, 2018 00:00 2569 Marime text
1 Iunie este Ziua Internaţională a Copilului, zi în care îi sărbătorim pe cei mici. Este ziua în care toţi copiii ar trebui să se simtă bine, să primească cadouri, să se distreze împreună. În această zi, fiecare dintre noi îşi aminteşte de momentele frumoase ale copilăriei, întorcându-se cu gândul în trecut sau retrăind-o prin ochii oricărui copil.
 
Ziua Internaţională a Copilului trebuie să însemne multe bucurii pentru cei mici, baloane colorate, jucării, dulciuri, hăinuţe noi, jocuri şi distracţii în parcuri, prietenii noi, generozitate, dragoste, inocenţă, puritate, duioşie, pictură, dansuri, plimbări, desene pe asfalt, filme, urări, felicitări.
 
Primăria şi Consiliul Local Grădina au sărbătorit, ieri, alături de cei 135 de elevi ai Şcolii Gimnaziale nr. 1 din localitate, Ziua Internaţională a Copilului, cea mai frumoasă zi din calendar. De asemenea, au avut ca invitaţi 25 de copii de la Şcoala Gimnazială „Anton Pann“ din Râmnicu Vâlcea şi trei elevi de la Liceul de Artă din Râmnicu Vâlcea.
 
Ziua de început cu un frumos spectacol artistic, prezentat de elevii din comuna Grădina şi de cei din Râmnicu Vâlcea. Cântecele şi dansurile populare i-au încântat pe toţi spectatorii, care au fost alături de elevi de Ziua Internaţională a Copilului. Eroii şi eroinele din poveşti îndrăgite au antrenat atmosfera cu show-uri, animaţie, jocuri, karaoke, face-painting, baloane, confetti. Copiii s-au bucurat de surpriza oferită de Consiliul Local Grădina. De asemenea, micuţii au fost serviţi cu dulciuri şi multe alte bunătăţi.
 
Primăria şi Consiliul Local Grădina au avut grijă ca sărbătoriţilor să nu le lipsească nimic: sucuri, fructe, bomboane, prăjituri şi multe ale dulciuri delicioase.
 
La rândul lor, de Ziua Imnului, elevii din comuna Grădina vor merge în vizită în Râmnicu Vâlcea, spune Gabriela Iacobici, primarul localităţii Grădina. „Le dorim tuturor copiilor sănătate multă. Să aducă numai bucurii părinţilor şi profesorilor. La mulţi ani!“, a transmis primarul localităţii Grădina, Gabriela Iacobici.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii