Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Află ce avere are consilierul judeţean Doina Carp (Documente)

ro

14 Aug, 2012 01:00 6502 Marime text

averecarp-DoinaCarp70.jpgPe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au fost publicate declaraţiile de avere şi de interese ale noilor consilieri judeţeni, aceia care vor lua, în mandatul 2012 - 2016, cele mai importante decizii pentru judeţ.

Cotidianul ZIUA de Constanţa va publica, în ordinea alfabetică a numelui de familie (aşa cum apar documentele şi pe site-ul CJC), declaraţiile de avere şi de interese ale tuturor consilierilor judeţeni, declaraţii care pot fi accesate pe site-ul www.ziuaconstanta.ro.

Terenuri şi case

 

Conform declaraţiei de avere, liberala Doina Eufrosina Carp deţine, alături de Carmen Caragea, un teren intravilan în Năvodari, în suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, dobândit prin moştenire de la părinţi. Consilierul judeţean USL are, de asemenea, un teren intravilan în suprafaţă de 1.700 metri pătraţi, în sat Mamaia, dobândit în perioada 1996 - 2010 prin vânzare-cumpărare.

Nu în ultimul rând, Doina Carp a trecut în declaraţia de avere, la rubrica „Terenuri", un teren agricol în suprafaţă de 5,5 hectare, situat în Năvodari - sat Mamaia, dobândit prin moştenire de la părinţi, alături de Carmen Caragea.

Liberala deţine un apartament în suprafaţă de 65 de metri pătraţi în Constanţa, dobândit în 1983 prin cumpărare, dar şi o casă de 100 de metri pătraţi, moştenită de la părinţi, alături de Carmen Caragea.

La capitolul „Bunuri mobile", în declaraţia de avere a consilierului judeţean figurează un autoturism Ford Fiesta fabricat în 2011, dobândit prin cumpărare.

Referitor la activele financiare, Doina Carp a trecut în declaraţia de avere un cont deschis în anul 2005 la BRD, a cărui valoare actuală este de 20.000 de lei. Liberala are însă şi o datorie. Este vorba despre un credit contractat în 2010 de la Bank of Cyprus Constanţa, în valoare de 4.500 de euro, scadent în 2014.

Venituri şi interese

 

La capitolul veniturilor declarantului şi ale membrilor săi de familie realizate în ultimul an fiscal încheiat, Doina Eufrosina Carp a trecut în declaraţia de avere un venit de 85.775 realizat la Universitatea Maritimă Constanţa (cursuri universitare), unul în valoare de 42.595, realizat ca „manager pr" în cadrul Ministerului Educaţiei, POSDRU 3777, unul de 7.244 realizat în calitate de consilier în Consiliul Judeţean Constanţa şi, nu în ultimul rând, unul de 113.200, realizat ca expert POSDRU la Siveco. Menţionăm că moneda nu este specificată în cazul niciunuia dintre aceste venituri, dar este vorba, cel mai probabil, de lei.

În declaraţia de interese, depusă, ca şi cea de avere, pe data de 26 iulie, Doina Carp a menţionat calitatea de membru în Biroul Politic Teritorial al PNL Constanţa. Carp este însă şi preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a PNL Constanţa.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii