Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Primăria Nicolae Bălcescu va avea un sistem de distribuție gaze naturale. Iată cine va asigura dirigenția de șantier (DOCUMENTE)

ro

16 Apr, 2024 17:00 703 Marime text
  • Primăria comunei Nicolae Bălcescu, județul Constanța, a alocat 120.000 de lei (peste 24.000 de euro la cursul actual) pentru achiziția serviciilor de dirigenție de șantier
 
Primăria comunei Nicolae Bălcescu, județul Constanța, a alocat 120.000 de lei (peste 24.000 de euro la cursul actual) pentru achiziția serviciilor de dirigenție de șantier.
 
Firma contractată este Infra Plan Consulting SRL.
 
Conform detaliilor din anunțul de atribuire, se achiziționează servicii de dirigenție de șantier (supraveghere lucrări) pentru rețelele de gaz cu lungimea de 60 km, din cadrul proiectului „Înființare sistem distribuție gaze naturale presiune medie în comuna Nicolae Bălcescu”.
 
Anunțul atribuirii cumpărării directe a fost publicat în SEAP pe 15 aprilie 2024.
 
Despre Infra Plan Consulting SRL
 
Conform termene.ro, Infra Plan Consulting SRL are sediul în București, sectorul 3, pe strada Drumul Gura Putnei nr. 111R, funcționează din anul 2019 și obiectul de activitate este „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.
 
Asociat unic și administrator în Infra Plan Consulting SRL este Ion – Daniel Răuță.
 
Termene.ro arată că el mai este prezent în Infra Plan SRL și Enerwerd SRL (radiată).
 
Infra Plan Consulting SRL a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri egală cu 1.047.254 de lei, un profit egal cu 842.810 lei și un angajat.
 
Conform licitatiapublica.ro, firma are în cont 25 de cumpărări directe în toată țara, din care două sunt parafate cu autorități contractante din județul Constanța. Primul contract a fost încheiat cu cei de la Consiliul Local Castelu, pe data de 3 aprilie 2024.
 
Toate cumpărările directe ale firmei Infra Plan Consulting SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Cumpărări directe Constanța Primăria Nicolae Bălcescu închiriază utilaje (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii