Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:07 20 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

„Adie vânt de primăvară“ Comuna Topalu se pregăteşte pentru sărbătorile pascale

ro

07 Apr, 2014 00:00 1057 Marime text
Autorităţile locale din Topalu pun mare preţ pe spaţiile verzi şi de recreere din localitate. Tocmai de aceea, în parcul care începe să prindă contur în faţa sediului Primăriei Topalu se pune accentul pe aspectul primăvăratic. „După ce în urmă cu câteva săptămâni a fost instalată fântâna arteziană în formă de păpădie, acum se montează şi pavelele, iar investiţia se apropie de sfârşit“, a spus primarul comunei Topalu, Gheorghe Murat. „De asemenea, pentru că sărbătorile pascale bat la uşă, în toată localitatea se face curăţenie, se toaletează şi se zugrăvesc pomii şi bordurile.

În perioada următoare ne vom ocupa şi de semănarea gazonului natural într-un strat fertil, pe aproximativ 400 de metri pătraţi, care să cuprindă tot terenul din faţa instituţiei Primăriei“, a adăugat gospodarul-şef al comunei.
Nu doar fântână arteziană şi gazon va avea noul parc central al localităţii, ci şi băncuţe, locuri de joacă, rigole cu flori şi butaşi de trandafiri, pomi şi arbuşti ornamentali, astfel încât cei care vor veni să viziteze parcul să simte că au ajuns într-o oază de linişte a naturii.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii