Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziții Constanța Primăria Năvodari bate palma cu Elmont Construct SRL. Ce va furniza?

ro

14 Sep, 2023 17:00 1042 Marime text
  • Atribuirea a avut loc pe 11 septembrie 2023
  • Firma câștigătoare fiind Elmont Construct SRL.
 
 
Primăria Năvodari a achiziționat, prin cumpărare directă, un post de transformare, cu execuție racordare la rețeaua electrică și punerea sub tensiune CA.
 
Conform anunuțui de pe platforma SEAP, pentru buna funcționare a obiectivului CA este necesară executarea unui branșament electric definitiv, branșament care să îmbunătățească accesul obiectivului la rețeaua de curent electric. Execuția lucrărilor presupune procurarea postului de transformare, execuția racordării acestuia la rețeaua electrică, punerea sub tensiune și depunerea dosarului de utilizare. Procurarea și montarea postului de transformare se face ținându-se cont de faptul că acesta trebuie să fie de 630 kVA, postul de transformare urmând să fie montat la sol în exterior de tipul modul prefabricat în anvelopă de beton – post de transformare în anvelopă de beton, fiind urmată de întocmirea dosarului tehnic de utilizator. După execuția lucrărilor, zonele afectate se vor aduce la starea inițială avută dinaintea lucrări - refacerea trotuarelor, a zonelor asfaltate și a spațiilor verzi afectate.
 
Atribuirea a avut loc pe 11 septembrie 2023, iar valoarea totală a contractului este de 348.837,08 lei, firma câștigătoare fiind Elmont Construct SRL.
 
Elmont Construct SRL
 
Societatea este fondată în anul 2002, iar pentru anul 2022 a raportat 72 de salariați, o cifră de afaceri de 44,3 milioane lei și un profit de 5 milioane lei. Sediul social este pe strada Biruinței nr. 87 din Constanța. Asociați în firmă sunt Popa Mariana – 35%, Marius Popa – 35% și Simona-Carmen Buga – 30%. Mariana Popa are calitatea de administrator al companiei.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Acțiune de donare de sânge organizată la Năvodari! Ce condiții trebuie îndeplinite

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii