Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziția a două mașini de spălat pentru Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea a încins spiritele consilierilor

ro

15 Feb, 2018 00:00 2796 Marime text
Aprobarea bugetului și a listei de investiții pentru Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea, condusă de medicul Ovidiu Preda, a creat tensiuni în ședința de Consiliu Județean. Aleșii liberali au reclamat faptul că în buget este prevăzută, printre altele, achiziția a două mașini de spălat profesionale în valoare de 22.000 de euro fiecare. PNL consideră prețul exagerat, în condițiile în care Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului folosește mașini de spălat de la același producător, de dimensiuni mai reduse, dar la prețuri decente.
  
„Să veniți cu mai multe oferte, nu numai cu cea mai scumpă“, a spus consilierul PNL George Niculescu. La rândul său, directorul Unității de Asistență Medico-Socială Agigea, dr. Ovidiu Preda, a spus că mașinile de spălat în cauză sunt profesionale și vor fi racordate la rețeaua de gaze. Proiectul a trecut într-un final cu 20 de voturi „pentru“ ale consilierilor PSD și PMP și 14 „împotrivă“ din partea PMP.
 
În finalul ședinței, președintele Consiliului Județean, Horia Marius Țuțuianu, i-a invitat pe liberali să facă parte din comisia de licitație pentru a împrăștia orice urmă de îndoială.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii