Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A părăsit definitiv administrația. Mariana Belu a renunțat să-l mai consilieze pe președintele CJ, Mihai Lupu

ro

14 Jan, 2021 00:00 3571 Marime text
  • A încetat contractului individual de muncă al Marianei Belu Mariana în calitate de consilier în cadrul Cabinetului Președintelui CJ, Mihai Lupu
  • La doar o săptămână de la numire, Belu a preferat să părăsească definitiv Consiliul Județean Constanța
  • Aceasta ieșise la pensie începând cu 1 ianuarie 2021 și fusese cooptată în echipa de sfătuitori a șefului CJ


Pe site-ul administrației județene a fost publicată dispoziția privind încetarea contractului individual de muncă al Marianei Belu Mariana - în calitate de consilier în cadrul Cabinetului Președintelui CJ, Mihai Lupu.

Începând cu 1 ianuarie 2021, fostul secretar al județului Constanța, Mariana Belu ieșea la pensie și devenea unul dintre consilierii șefului CJC.

Belu, care a devenit secretarul judeţului Constanţa în 11.09.2002, atunci când a fost numită conform Ordinului 257/2002 al Ministrului Administraţiei Publice nu s-a simțit prea bine la cabinetul lui Lupu, motiv pentru care a preferat să renunțe la postul de consilier și să-și vadă liniștită de pensie.

Motivul, nu este relația directă cu președintele Consiliului Județean, ci mai degrabă atmosfera din interiorul cabinetului.

Vă reamintim, din dispoziția lui Lupu, Nesrin Geafar este secretar interimar al județului Constanța până la organizarea concursului.


Citește și:

Belu - consilier, Geafar – secretar al județului, Țuțui – director. Ce “vrăji” a mai făcut președintele Consiliului Județean Constanța!
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii