Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A început montarea noilor coșuri de gunoi din Constanța. Iată cum arată! (galerie foto)

ro

01 Dec, 2017 00:00 4515 Marime text
Primăria Constanța a semnat, încă din luna iunie a acestui an, un contract privind achiziția și montarea de mobilier urban pe bulevardul Tomis din municipiu, cu SC Metalgan Company SRL. Documentul a fost semnat, cu exactitate, pe 27.06.2017.

Obiectul contractului dintre părți îl constituie achiziția și montarea mobilierului urban. Astfel, s-au achiziționat și vor fi montate următoarele piese de mobilier urban: coșuri gunoi model metalic și scrumieră - 50 de bucăți; bancă cu led 1M - cinci bucăți; bancă cu led 2M - cinci bucăți; jardinieră 2M - cinci bucăți; jardinieră 1,5 M - cinci bucăți; bancă șezut de lemn cu spătar - 50 de bucăți.
 
Primele bănci s-au montat bulevardul Tomis din Constanța, chiar în fața Palatului Administrativ, încă de la începutul toamnei. Acum, municipalitatea a început montarea noilor coșuri de gunoi pe strada Nicolae Iorga din oraș. Valoarea contractului pentru achiziția de mobilier urban este de 123.350 de lei fără TVA, în conformitate cu oferta financiară. 

Despre Metalgan Company SA  

Furnizorul de mobilier urban pentru bulevardul Tomis este o societate comercială înființată în anul 2012, cu sediul social în satul Milcoveni, comuna Corbu, județul Olt. Capitalul social este de 4.000 de lei. Asociatul unic și administratorul societății este Iulia-Delena Ganea. Obiectul de activitate al firmei este fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii