Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:00 23 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost anulată licitația pentru realizarea arhivei digitale aferente proiectului Smart CT a municipiului Constanța

ro

25 May, 2021 00:00 394 Marime text
  • Primăria Constanța a anulat licitația pentru achiziția serviciilor de realizare arhivă digitală aferentă proiectului Smart CT
  • Licitația a fost anulată deoarece au fost depuse numai oferte inacceptabile sau neconforme

Primăria Constanța a anulat licitația pentru achiziția serviciilor de realizare arhivă digitală aferentă proiectului Smart CT.
Unul din obiectivele specifice ale proiectului îl reprezintă eficientizarea și simplificarea serviciilor furnizate cetățenilor de către UAT municipiul Constanta prin implementarea unei soluții de portal cu servicii digitale pentru cetățeni, managementul documentelor, ERP și digitalizarea parțială a arhivei, având ca rezultat transformarea a 217 metri liniari de arhivă fizică, în arhivă electronică.
Licitația a fost anulată deoarece au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme, în conformitate cu prevederile art 212 (1) lit.a) din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, cu modificările și completările ulterioare “Autoritatea contractantă are obligaţia de a anula procedura de atribuire a contractului de achiziţie publică/acordului-cadru în următoarele cazuri: a) dacă nu a fost depusă nicio ofertă/solicitare de participare sau dacă nu a fost depusă nicio ofertă admisibilă”, deoarece nu a fost depusă nicio ofertă admisibilă.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Ce fondatori şi administratori celebri a avut societatea care va realiza pentru Primăria Constanţa strategia „Smart CT“

Locuitorii municipiului Constanța, invitați să contribuie la Strategia Smart City (document)


Arhivă digitală pentru efecientizarea dezvoltării Zonei Metropolitane Constanța. Care este valoarea contractului?

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii