Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A doua şedinţă extraordinară a CJC în luna iunie Iată care sunt proiectele de hotărâre care aduc laolaltă aleşii judeţeni

ro

27 Jun, 2014 00:00 1603 Marime text
Aleşii judeţeni se reunesc astăzi, de la ora 12.00, în şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean Constanţa. Aceasta se va desfăşura în sala „Remus Opreanu“ din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Judeţean Constanţa.

Până la ora închiderii ediţiei, pe site-ul Consiliului Judeţean erau menţionate şase proiecte de hotărâre iniţiate de vicepreşedinţii Cristinel Dragomir şi Gheorghe Darie. De altfel, aceasta este a doua şedinţă extraordinară din luna iunie a aleşilor judeţeni. Printre altele, aleşii CJC vor trebui să voteze două proiecte de hotărâre privind transmiterea unor bunuri imobile, proprietate privată a judeţului Constanţa, din administrarea Consiliului Judeţean Constanţa în administrarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“ Constanţa, precum şi însuşirea unor bunuri imobile în domeniul privat al Judeţului Constanţa. De asemenea, consilierii judeţeni vor avea de aprobat rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2014 pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, dar şi a bugetului judeţean pe anul 2014. Un alt proiect de hotărâre prevede modificarea Programului cu obiectivele şi lucrările de drumuri şi poduri pentru anul 2014, finanţate din bugetul CJ Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii