Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zona Coiciu - Casa de Cultură din municipiul Constanța intră în reabilitare

ro

25 Nov, 2021 00:00 1756 Marime text


⦁ Primăria consultă piața în vederea determinării valorii estimate pentru achiziția serviciului de îmbunatăţire a mediului urban în zona Coiciu – Casa de Cultură
⦁ Obiectivul vizează: amenajare peisagistică,  desființarea platformelor betonate din parcul existent și salubrizare, alei pietonale, zone pentru sport urban, locuri de joacă pentru copii, mobilier urban,  sistem de iluminat public, sistem de irigații, sistem supraveghere video și Wi-Fi și racordare la utilități publice
⦁  Dată limită pentru transmitere propuneri: este 02.12.2021, ora 12.00



Primăria consultă piața în vederea determinării valorii estimate pentru achiziția serviciului de îmbunatăţire a mediului urban în zona Coiciu – Casa de Cultură.

Primăria  Municipiului  Constanța  intenționează  să  achiziționeze  serviciul  de  actualizare Studiu de Fezabilitate aferent obiectivului ”Îmbunatăţirea mediului urban în zona Coiciu  –  Casa de Cultură”,  aprobat  initial  prin  HCL  nr.  363/30.09.2019.

Obiectivul vizează: amenajare peisagistică,  desființarea platformelor betonate din parcul existent și salubrizare, alei pietonale, zone pentru sport urban, locuri de joacă pentru copii, mobilier urban,  sistem de iluminat public, sistem de irigații, sistem supraveghere video și Wi-Fi și racordare la utilități publice.  

Dată limită pentru transmitere propuneri: este 02.12.2021,ora 12.00.

Consultarea de piață se va desfășura doar în sistem electronic, orice persoană/organizație interesată având posibilitatea de a transmite oferta de preț la  adresa  de  e-mail  investitii@primaria-constanta.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria Constanța achiziţionează serviciul de elaborare documentație pentru parcarea publică multietajată din zona Casa de Cultură
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii