Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Mondială a Petrecerilor! Cum puteți petrece această zi

ro

03 Apr, 2022 08:30 1664 Marime text
Petrecere, foto: pixabay
Ziua Mondială a Petrecerilor se bazează pe ideea că pacea nu este opusul războiului, ci doar absenţa acestuia. Adevăratul opus al războiului este petrecerea, iar #WorldPartyDay, celebrată pe data de 3 aprilie, potrivit site-ului Daysoftheyear.com, îşi propune o sărbătoare de amploare, la nivel mondial, pentru a celebra tot ceea ce este bun şi optimist.


Ziua Mondială a Petrecerilor încurajează eforturile, la nivel mondial, pentru ca toată lumea să petreacă împreună. Şi există atâtea motive minunate pentru a ne aduna şi a ne bucura!


Cu toate acestea, această zi nu a fost creată pur şi simplu pentru că tuturor ne place să petrecem, ci a fost inspirată de un roman scris de Vanna Borita, intitulat "Flight: A Quantum Fiction Novel" Cartea a fost publicată în 1995, iar finalul implică o numărătoare inversă setată pentru data de 3 aprilie 2000, când o sărbătoare sincronizată are loc în întreaga lume. Odată cu lansarea cărţii, ideea Zilei Mondiale a Petrecerilor a prins foarte repede contur, prima având loc în 1996.


Unul dintre cele mai bune aspecte legate de Ziua Mondială a Petrecerilor este faptul că aceasta nu are nicio conotaţie politică sau religioasă. Oricine se poate alătura sărbătorii! La urma urmei, nu ar trebui să existe nicio restricţie în ceea ce priveşte distracţia, nu-i aşa? Tot ce trebuie să faceţi este să vă alăturaţi şi să vă simţiţi bine! Puteţi petrece cu cei dragi sau puteţi cunoaşte oameni noi şi petrece împreună. Puteţi chiar să petreceţi alături de animalele de companie! Nu contează, atâta timp cât petreceţi şi vă simţiţi bine. Şi nu este nevoie să vă confirmaţi participarea!


Ziua Mondială a Petrecerilor nu reuneşte doar oameni din diferite medii şi părţi ale lumii, ci şi oameni extrovertiţi şi introvertiţi. Deci fie că eşti o persoană extrovertită, căreia îi place să fie în centrul atenţiei, fie că eşti mai degrabă tipul liniştit, căreia îi place să rămână în anonimat, această zi este pentru tine! La urma urmei, tuturor ne place să ne bucurăm de o mâncare bună şi să ascultăm melodii grozave, nu-i aşa?


Sursa: Agerpres 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii