Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta

Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Workshop dedicat cadrelor didactice. ONG Mare Nostrum reia instruirea pe tema deșeurilor marine

ro

08 Feb, 2022 16:10 1416 Marime text
  • ONG Mare Nostrum reia instruirea pe tema deșeurilor marine, inclusv metode practice prin care putem reduce cantitatea de deșeuri marine, pornind de la exemplele de bună practică aplicate cu succes la nivel de Europa.
 

Vom avea sesiuni de lucru împreună, jocuri și multe informatii interesante.
 
Workshop-ul este online și se va desfășura pe parcursul a două ore. Pentru că suntem conștienți de faptul că programul este încărcat, propunem mai multe zile și mai multe intervale orare, cu rugămintea să le alegeți pe cele care se pliază cel mai bine pe disponibilitatea de timp,  spun reprezentanții ONG Mare Nostrum

 
Program: 

Miercuri, 16 februarie, orele 09:00-11:00
Miercuri, 16 februarie, orele 14:00-16:00
Marti, 22 februarie, orele 09:00-11:00
Marti, 22 februarie, orele 14:00-16:00
 
Workshop-ul este dedicat cadrelor didactice din toată țara și se va desfășura pe ZOOM. Toți participanții vor primi diplome.



Proiectul „Creșterea gradului de conștientizare a publicului și reducerea deșeurilor marine în vederea protecției ecosistemului Mării Negre”, (LitOUTer) BSB-785, este finanțat prin Programul Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014 – 2020.


Proiectul „Creșterea gradului de conștientizare a publicului și reducerea deșeurilor marine în vederea protecției ecosistemului Mării Negre” (LitOUTer) are ca scop creșterea gradului de conștientizare asupra deșeurilor marine, promovând acțiunile comune de reducere a deșeurilor fluviale și marine în țările riverane Mării Negre, partenere în cadrul acestuia (Turcia, România, Bulgaria și Georgia).
 
Mai multe detalii despre activitatea ONG Mare Nostrum puteți găsi pe pagina oficială de Facebook.


Sursa foto:Facebook/ Mare Nostrum
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii