Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:31 16 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vulturu Wind Farm SRL, firmă controlată de Emanuel Muntmark, are un nou asociat

ro

11 Aug, 2021 00:00 547 Marime text
  • O firmă din Italia a devenit acționar la Vulturu Wind Farm SRL, controlată de regele eolienelor
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată hotărârea nr. 3 cu privire la decizia luată pe 5 mai de Vulturu Wind Farm SRL, în urma adunării generale a asociaților.
 
Amintim că, recent, în Monitorul Oficial al României a mai fost publicată Hotărârea cu nr. 1 a societății Real Green Energy SRL, luată în urma Adunării Generale a Asociațiilor firmei. Asociații firmei, Emanuel Muntmark și Cătălin Mrejeru, au decis cesiunea de către Emanuel Muntmark către Alerion Clean Power SpA, societate din Italia, listată la Bursa din Milano, a unui număr de 12 părți sociale, reprezentând 12% din capitalul social. Ca urmare a cesionării, capitalul social este împărțit astfel: Emanuel Muntmark deține 87%, Alerion Clean Power deține 12% și Cătălin Mrejeru deține 1%.
 
Asociații sunt Emanuel Muntmark, constănțeanul Cătălin Mrejeru, Dinu Vasile Buliga și Florin Trifan Buliga. Totodată, a participat și firma Monsson Alma SRL, firmă reprezentată de către Emanuel Muntmark, fiind cu sediul în Crucea, județul Constanța, cât și Ionuț Ciprian Dobraniș. 
 
Conform documentului menționat, s-a aprobat modificarea duratei administratorului firmei – Dinu Vasile Buliga având durata pentru un termen de cinci ani. Totodată, a fost cooptată în firma Real Green Energy SRL asociații Monsson Alma SRL și Ionuț Ciprian Dobraniș. Între timp, Emanuel Muntmark cesionează părțile sociale către Dinu Vasile Buliga, Florin Trifan Buliga, Cătălin Mrejeru și către viitorii asociați.
 
Astfel, în urma transferului, capitalul social se împarte astfel:
Monsson Alma SRL – va deține 51%
Dinu Vasile Buliga – va deține 10%
Florin Trifan Buliga – va deține 10%
Cătălin Mrejeru – va deține 9%
Ionuț Ciprian Dobraniș – 20% 

Totodată, în Monitorul Oficial al României a fost publicată și hotărârea nr. 2 din data de 9 iunie 2021 a societății Solpower Energy SRL, unde asociați sunt Emanuel Muntmark, Cătălin Mrejeru, Dinu Vasile Buliga, Florin Trifan Buliga, Ela Falcă. Au mai participat Monsson Alma SRL și Dobraniș Ionuț Ciprian la ședință.
 
În urma ședinței, s-a decis cooptarea în cadrul societății Solpower Energy SRL a societății Monsson Alma SRL. Emanuel Muntmark a cesiona părțile sociale deținute în Solpower Energy către noul asociat proaspăt intrat. Totodată, a fost cooptat și Ionuț Ciprian Dobraniș. Din firmă s-a retras Ela Falcă care a cesionat părțile sale sociale către Dobraniș.
 

În urma modificărilor, capitalul social al Solpower Energy SRL arată în felul următor:
Monsson Alma SRL – va deține 51%
Dinu Vasile Buliga – va deține 10%
Florin Trifan Buliga – va deține 10%
Cătălin Mrejeru – va deține 9%
Ionuț Ciprian Dobraniș – 20% 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Emanuel Muntmark şi Cătălin Mrejeru, cooptaţi în Crucea Power, Vulturu Power, Energo Windprod şi Vulturu Wind Farm SRL

Modificări în firmele deținute de „Regele eolienelor”, Emanuel Muntmark

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii