Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emanuel Muntmark şi Cătălin Mrejeru, cooptaţi în Crucea Power, Vulturu Power, Energo Windprod şi Vulturu Wind Farm SRL

ro

21 Sep, 2019 00:00 2563 Marime text

În Monitorul Oficial al României a fost publicată Hotărârea nr. 3 Adunării Generale a Asociaţilor Crucea Power SRL.

Astfel, conform hotărârii mai sus precizate, Pronergy Investments Limited, o companie din Cipru, şi Monsson Manpower SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, în calitate de asociaţi ai societăţii Crucea Power SRL, cu sediul în Constanţa, cu participarea lui Muntmark Emanuel, cetăţean suedez, şi a lui Mrejeru Cătălin, cetăţean român, au luat mai multe decizii importante. Conform Hotărârii nr.3 din data de 30.07.2019 a Adunării Generale a Asociaţilor Crucea Power SRL, cei mai sus precizaţi au aprobat cooptarea noilor asociaţi, Muntmark Emanuel şi Mrejeru Cătălin.

Ca urmare a modificărilor de mai sus ale actului constitutiv al societăţii, noua structură a deţinerii părţilor sociale în cadrul societăţii Crucea Power SRL va fi următoarea: Pronergy Investments Limited va deţine un număr de 28 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare nominală totală de 280 lei, reprezentând  30,77%  din capitalul social, Monsson Manpower SRL va deţine un număr de 7 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare nominală totală de 70 lei, reprezentând 7,69% din capitalul social al societăţii, Muntmark Emanuel va deţine un număr de 55 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare nominală totală de 550 lei, reprezentând 60,44% din capitalul social al firmei, Mrejeru Cătălin va deţine o parte socială cu o valoare nominală de 10 lei, reprezentând 1,10 % din capitalul social al societăţii.

Mai departe, tot conform Hotărârii nr.3 din data de 30.07.2019 a Adunării Generale a Asociaţilor Crucea Power SRL, s-a mai decis retragerea numitei Aldea Ana-Mihaiela din funcţia de administrator al societăţii. Asociaţii firmei au mai decis să împuternicească pe fiecare dintre Popa Cristina Gabriela şi Mita Mihaela pentru a îndeplini, având puterea şi capacitatea deplină de a reprezenta societatea, în limitele date de prezenta hotărâre, în faţa oricăror instituţii şi a oricăror persoane fizice sau juridice, publice sau private, inclusiv dar fără a se limita la Registrul Comerţului, pentru a efectua toate formalităţile necesare în vederea aducerii la îndeplinire a deciziilor din prezenta hotărâre.
 

Vizate şi firmele Vulturu Power şi Energo Windprod

 

De asemenea, în Monitorul Oficial al României a fost publicată Hotărârea nr.3 din data de 30.07.2019 a Adunării Generale a Asociaţilor Vulturu Power SRL.
 
Potrivit actului, Pronergy Investments Limited şi Monsson Manpower SRL, în calitate de asociaţi, cu participarea lui Muntmark Emanuel şi a lui Mrejeru Cătălin, au hotărât cooptarea noilor asociaţi, Muntmark Emanuel şi Mrejeru Cătălin. De asemenea, asociaţii Vulturu Power SRL au mai decis şi retragerea Anei Mihaiela Aldea din funcţia de administrator al societăţii.

În continuare, tot potrivit Monitorului Oficial al României, Muntmark Emanuel şi Mrejeru Cătălin au mai fost cooptaţi şi în Energo Windprod SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, dar şi în Vulturu Wind Farm SRL.

 

Tags: Emanuel Muntmark


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii