Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emanuel Muntmark, supranumit „regele eolienelor“, a cesionat o parte din acțiunile Vulturu Wind Farm SRL

ro

09 May, 2024 17:00 505 Marime text
  • Asociaţii firmei Vulturu Wind Farm SRL au aporbat mai multe decizii. Emanuel Muntmark a cesionat 54 părţi sociale către Alerion Energy RO.
  • De asemenea,  Cătălin Mrejeru a cesionat o parte socială către Alerion Energy RO. Cătălin Mrejeru a fost revocat din funcţia administrator al societăţii.
  • În locul lui au fost numiți italienii Mario Tocco și Mauriello Donato.
 
Emanuel Muntmark, cetăţean suedez, Cătălin Mrejeru, cetăţean român, şi Alerion Energy RO SRL, cu sediul în Bucureşti, reprezentantă legal prin Mario Tocco, cetăţean italian, în calitate de asociaţi ai firmei Vulturu Wind Farm SRL, au aporbat mai multe decizii.
 
Astfel, asociații au aprobat cesiunea de către Emanuel Muntmark către Alerion Energy RO a unui număr de 54 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 RON fiecare şi o valoare nominală totală de 540 RON, reprezentând 54% capital social al societăţii, cu efect de la data prezentei hotărâri.
 
De asemenea, asociații au aprobat cesiunea de către Cătălin Mrejeru către Alerion Energy RO a unei părţi sociale cu o valoare nominală de 10 RON reprezentând 1% capital social al societăţii, cu efect de la data prezentei hotărâri.Preţul cesiunii părţilor sociale este de 29.425,76 euro.
 
Ca urmare a celor de mai sus, capitalul social al societăţii este de 1.000 RON, aport în numerar, fiind împărţit într-un număr de 100 părţi sociale egale, cu o valoare nominală de 10 RON fiecare, deţinute totalitate de asociatul unic Alerion Energy RO.
 
Nu în ultimul rând, Cătălin Mrejeru a fost revocat din funcţia administrator al societăţii. În locul lui au fost numiți Mario Tocco, cetăţean italian, pe o perioadă de 10 ani, de la data de 13.02.2024 până la data de 15.02.2034; și Mauriello Donato, cetăţean italian, pe o perioadă de 10 ani, de la data de 15.02.2024 până la data de 15.02.2034. Ca urmare a celor de mai sus, Actul Constitutiv al societăţii se modifică conform celor de mai jos.
 
 
Italienii Mario Tocco și Mauriello Donato, numiți administratori
 
 
Capitalul social se modifică şi va avea următorul conţinut: "Capitalul social al societăţii subscris şi vărsat este de 1.000 RON, împărţit în 100 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 RON fiecare, subscrise în totalitate de asociatul unic ALERION ENERGY RO SRL reprezentând 100% capital social al societăţii şi din participarea la profit şi pierderi".
 
Societatea este administrată şi reprezentată pe o perioadă de 10 (zece) ani de Ia data de 15.02.2024, până la data de 15.02.2034, având puteri limitate de către cetățenii italieni Mario Tocco, și Mauriello Donato.
 
În relaţiile cu terţii, Societatea VULTURU WIND FARM SRL va fi angajată şi reprezentată de administratori care vor avea puteri limitate de administrare şi reprezentare a societăţii, putând acţiona exclusiv împreună pentru valori în limită de 300.000 Euro pentru fiecare tranzacţie şi pentru orice act care implică obligaţii pentru societate. Pentru toate actele şi tranzacţiile care depăşesc această sumă este necesară aprobarea prealabilă din partea asociaţilor.
 
Prezenta hotărâre a fost adoptată pe data de 125.02.2024 și publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2187 din data de 07 mai 2024.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Schimbări importante în Energo Windprod SRL, firmă controlată de Emanuel Muntmark, supranumit „regele eolienelor“
 
Asociații Vulturu Wind Farm SRL, noi decizii cu privire la firmă
 
Emanuel Muntmark, supranumit „regele eolienelor“, și-a cesionat o parte din acțiunile Foton Power Energy SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii