Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrancea Plantație de canabis găsită pe terenul unui fost procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu

ro

05 Oct, 2023 20:02 910 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Vrancea au descoperit, joi, în urma unor percheziţii domiciliare, peste 200 de plante de cannabis pe un teren aparţinând unui fost procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu, potrivit unor surse judiciare.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Vrancea au descoperit, joi, în urma unor percheziţii domiciliare, peste 200 de plante de cannabis pe un teren aparţinând unui fost procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu, potrivit unor surse judiciare, conform Agerpres.

Plantaţia de cannabis ar fi fost camuflată într-o cultură de viţă de vie de pe terenurile din Panciu aparţinând fostului procuror, în prezent pensionar.

Percheziţiile care au avut loc pe terenurile fostului procuror în cursul dimineţii de joi s-au desfăşurat sub coordonarea DIICOT Vrancea, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea.


Citește și:
Buzău: Percheziții la o persoană bănuită de trafic de droguri de risc (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii