Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Persoană din Cluj reținută pentru trafic de droguri de risc (FOTO)

ro

22 Sep, 2023 16:00 790 Marime text
Sursă foto: DIICOT
  • La data de 21 septembrie 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

La data de 21 septembrie 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc, transmite un comunicat din partea DIICOT.

S-a reținut că, pe parcursul anului 2023, inculpatul a deținut în vederea comercializării, canabis (drog de mare risc) provenit din plante pe care le-a cultivat în proximitatea locuinței.

În urma perchezițiilor efectuate, a fost identificată și ridicată cantitatea de peste 220 grame canabis, precum și alte mijloace de probă.

În cursul zilei de 22 septembriie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj.

La acțiune au participat polițiști din cadrul IPJ Cluj - Serviciul Criminalistic și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

„Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Captură impresionantă de droguri! Un suspect, reținut de procurorii DIICOT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii