Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vot în Consiliul Local Constanța. Societatea Termoficare Constanța SRL ia locul RADET

ro

10 Jun, 2021 11:45 2370 Marime text
  • Societatea Termoficare Constanța SRL este cea preia serviciul public de transport, distribuție și furnizare a energiei termice, în cadrul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică în municipiu

Consiliul local al municipiului Constanţa a fost convocat în şedinţă extraordinară, ieri, 9 iunie 2021, de la ora 15.00. Pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul de hotărâre privind aprobarea gestiunii directe a serviciului public de alimentare cu energie termică prin SACET către societatea Termoficare Constanța S.R.L.

În cadrul ședinței extraordinare, la care au participat toți cei 26 de consilieri locali, proiectul a fost votat în unanimitate. 

Societatea Termoficare Constanța SRL este cea preia serviciul public de transport, distribuție și furnizare a energiei termice, în cadrul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică în municipiu după intrarea în faliment a RADET. 

Societatea care are ca unic asociat municipiul Constanța are un capital social de  27.500 lei. Fondatori sunt municipiul Constanța și administratorii: Iulian-Aurelian Gropoșilă, Laurențiu Chirtop, Liviu-Dorel Popa, Bogdan Bădescu și Monica-Anca Moroianu.

În funcția de președinte al Consiliului de Administrație al societății Termoficare Constanța SRL a fost ales Iulian Gropoșilă, consilier al primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Citește și: 

Iulian Gropoșilă, președintele Consiliului de Administrație al societății Termoficare Constanța„Primul obiectiv este retehnologizarea, schimbarea conductelor principale, cât și distribuția“ 

ZIUA LIVE. Investițiile necesare pentru un sistem de termoficare modern și rentabil în municipiul Constanța se ridică la 250 de milioane de euro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii