Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita Majestății Sale Margareta, la MApN S-a discutat despre proiectele care se vor dezvolta cu Casa Regală

ro

02 Mar, 2020 18:28 1809 Marime text

Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, a primit astăzi, 2 martie, la sediul instituției, vizita Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei, aflată pentru prima dată la MApN.

Însoțită de Alteța Sa Regală, Principele Radu, MS Margareta a avut ocazia să vadă Sala Eroilor precum și spațiile MApN unde se află exponate, sculpturi și picturi care surprind momente importante din istoria militară a României.

MS Margareta și ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, au discutat despre proiectele pe care MApN le va dezvolta împreună cu Casa Regală: susținerea militarilor răniți în teatrele de operații, colaborarea cu unități și mari unități care au avut în istorie o legătură directă cu Casa Regală, precum și proiectul Invictus.

„Ministerul Apărării Naționale are o colaborare foarte bună cu Casa Regală. Majestății Sale i-a plăcut în primul rând faptul că totul este bine rânduit aici, a apreciat îmbinarea între arhitectura modernă a clădirii și elementele de istorie militară, rigoarea militară cât și ceea ce însemnă păstrarea și transmiterea valorilor noastre de cu mult timp în urmă, a celor prezente, precum și proiecțiile pentru ceea vom face în viitor”, a declarat la finalul vizitei ministrul apărării naționale.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii