Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viceprimarul USR Florin Cocargeanu, precizări despre grădinița “Lumea Poveştilor“

ro

15 Jul, 2022 14:06 1305 Marime text
Terminarea lucrărilor de extindere a grădiniței “Lumea Poveştilor“,foto: Facebook/ Florin Cocargeanu Viceprimarul USR Florin Cocargeanu a făcut o postare pe pagina de socializare unde face precizări importante despre grădinița “Lumea Poveştilor“.


Este important şi insist ca acest proiect să fie dus la bun-sfârşit, pentru că va rezolva o mare parte din problema disponibilităţii locurilor la grădiniţele de stat pentru copiii familiilor dintr-un cartier aglomerat cum este Inel 2., spune Cocargeanu. 
 


Ce spune Florin Cocargeanu 

Pentru prima dată după 14 ani de nepăsare, timp în care lucrarea a fost abandonată, se fac pași importanţi pentru terminarea lucrărilor de extindere a grădiniței “Lumea Poveştilor“.

Acum mai bine de un an, când am aflat de această construcție abandonată, mi-am propus să fac toate demersurile care să ducă la finalizarea, după lungi ani de așteptare, a acestei anexe atât de necesare grădiniței care a devenit neîncăpătoare. Până acum a fost efectuată o expertiză tehnică a clădirii, urmează măsurătorile pentru documentația cadastrală și, ulterior, realizarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie (necesară pentru lucrări de reparaţii).

Terminarea lucrărilor de extindere a grădiniței “Lumea Poveştilor“,foto: Facebook/ Florin Cocargeanu
Este important şi insist ca acest proiect să fie dus la bun-sfârşit, pentru că va rezolva o mare parte din problema disponibilităţii locurilor la grădiniţele de stat pentru copiii familiilor dintr-un cartier aglomerat cum este Inel 2.

La finalul lucrărilor, în Grădiniţa „Lumea Poveştilor“ vor exista:
  • 4 noi săli de clasă, fiecare măsurând 72 de mp
  • 1 sală de sport
  • 1 sală de mese în suprafaţă de 140 mp
  • 1 sală de consiliere de 100 mp
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii