Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vicepreşedintele CJC a ieşit oficial din Vinum Capidava Gheorghe Darie şi-a lăsat crama pe mâna fiului ghinionist în afaceri

ro

18 Aug, 2014 00:00 4864 Marime text
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), Cristian Gheorghe Darie, a avut calitatea de asociat în cadrul SC Vinum Capidava SRL până în luna martie a acestui an. Informaţia a apărut mai întâi în declaraţia de avere a alesului judeţean, semnată pe data de 12 iunie, dar publicată aproape o lună mai târziu.

Despre averea şi interesele vicepreşedintelui CJC Cristian Gheorghe Darie şi schimbările care au avut loc în ultimele luni în ceea ce priveşte agoniseala sa puteţi citi în detaliu aici.

În Monitorul Oficial al României, nota a apărut abia în numărul de pe 8 august 2014, în partea IV-a, menţionându-se că, în urma hotărârii nr. 1/2014, s-a consemnat retragerea din funcţie a lui Gheorghe Cristian Darie. Acesta din urmă a cesionat „la valoarea nominală a 200 de lei 20 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare“ către fiul său, Alexandru Darie, care a devenit, astfel, asociat unic al societăţii Vinum Capidava, situată în comuna Topalu, pe strada Dunării. La înfiinţare, acţionariatul societăţii era compus din: Gheorghe Cristian Darie - cu 80% din părţile sociale, Alexandru Darie - cu 20% din părţile sociale, şi Elisabeta Magdalena Andrei – administrator. Datele au fost publice, la un moment dat, în Registrul Comerţului.

De la struguri la reparaţii rutiere

Compania ce are ca obiect de activitate fabricarea vinurilor din struguri a fost înfiinţată în anul 2006, iar administratorii societăţii sunt Alexandru Darie (numit în iunie 2012) şi Elisabeta Magdalena Andrei (numită în februarie 2008). Potrivit Registrului Comerţului, Elisabeta Magdalena Andrei mai este asociată în SC Sonic Prod Ser SRL, SC Asus Service SRL şi SC Reprut Reparaţii Rutiere SRL, iar ca administrator apare în Sonic Prod Ser SRL (care este radiată şi în proces de lichidare), în SC Asus Service SRL şi în SC Reprut Reparaţii Rutiere SRL. De asemenea, a mai fost acţionar şi în SC Rise Games SRL şi SC Atebu Trading SRL, până în luna septembrie 2008, conform Monitorului Oficial nr. 0406/2009.
 
Cât despre fiul vicelui CJC, Alexandru Darie, se pare că acesta nu are prea mare fler în afaceri. Darie junior a avut calitatea de administrator al SC Copidar SRL, ce apare ca radiată din 2011, şi al SC General Auto Service SRL, radiată din luna aprilie a acestui an.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii