Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vara asta cumpărăm și câștigăm cu Brick!

ro

21 Jun, 2023 00:00 955 Marime text
 

Brick îți aduc bucurie în casă și satisfacții în portofel! 

Se știe deja că sezonul cald este cel mai potrivit pentru lucrările de renovare sau amenajare a locuinței. De cele mai multe ori, ne dorim ca spațiul locativ să ne poarte amprenta personală și să fie o prelungire a stilului nostru.
 
Pentru asta, indiferent că îți vei găsi inspirația pentru proiectul tău pe site-uri de specialitate sau vei apela la un specialist în design interior, important este să faci cele mai potrivite alegeri în privința materialelor folosite, la prețuri corecte.
 
În rețeaua de magazine Brick veți întâlni pe lângă clasicele materiale de construcție, bricolaj, gresie și faianță, panouri fotovoltaice, soluții economice pentru încălzire dar și cele mai inovatoare produse din domeniu, cu un grad înalt de tehnologie pentru realizarea de case sustenabile și ecologice.  

În plus, îți faci cumpărăturile în condiții optime, beneficiezi de consultanță de specialitate, chiar și de transport gratuit (află care sunt condițiile) și poți câștiga premii pentru casa ta!

Sub conceptul “Câștigă la Brick unul dintre cele 5 premii a câte 2.000 de lei”, campania se va desfășura de joi, 15 iunie, până luni, 31 iulie în toate magazinele din rețeaua Brick
 
Pana pe 31 iulie, vizitatorii magazinelor Brick care fac cumpărături de minimum 499.99 lei pe un singur bon fiscal sau factură fiscală, primesc un talon de înscriere la tombolă pe care îl pot completa și depune la biroul Info Desk. Toți participanții vor fi înscriși automat la tombola care le poate aduce vouchere valorice în valoare totală de 10.000 lei.
 
Premiile vor fi acordate sub forma unor vouchere valorice și pot fi folosite pentru o achiziție viitoare în oricare dintre magazinele Brick.
Extragerea celor 5 câștigători va avea loc în data de 9 august la sediul Brick Constanta.

Mai multe bonuri, mai multe șanse de câștig! 

Puteți urmări toate campaniile pe site și pe pagina de Facebook Brick România.
Regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.brick-romania.ro
Detalii despre campanie puteți obține în oricare dintre magazinele Brick: Constanța, Ovidiu, Giurgiu sau Mangalia.

Despre Brick România 

Compania Brick România este primul brand de magazine de bricolaj, home improvement și proiecte DYI din țară, cu o tradiție de 20 de ani pe piață dobrogeană. Înființat în anul 2002, magazinul Brick este un solid furnizor de produse universale folosite pentru construirea, întreținerea, amenajarea sau decorarea locuinței. Brick se adresează în special clienților persoane fizice, pentru proiecte de tip DYI, dar și dezvoltatorilor imobiliari pentru proiecte rezidențiale, oferind un portofoliu de 60.000 de articole din 15 domenii. 
 
După magazinul Brick Constanța deschis în 2002, în ultimii trei ani alte trei noi magazine au fost inaugurate. Astfel, compania constănțeană Brick este prezentă din anul 2017 și pe piața din sudul litoralului prin magazinul Brick Mangalia, în anul 2019 compania a inaugurat magazinul Brick Giurgiu, iar în vara lui 2021 a fost deschis centrul regional Ovidiu. Pentru următorii ani, compania are în plan locații noi în Brasov, Ploiesti, Cluj sau București. În prezent, echipa Brick România numără aproximativ 300 de angajați, număr care va crește odată cu deschiderea noilor magazine. 
 
Cu o politică de preţuri accesibile și reușind să mențină un raport excelent calitate-preț, echipa Brick și-a demonstrat angajamentul față de clienți, care au recompensat brandul cu fidelitatea lor, astfel că materialele cumpărate de la Brick sunt astăzi prezente în aproape fiecare casă din Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii