Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Ultimele ore pentru înscrierea în concursul de pictură și desen „Apa este viață“

ro

27 Feb, 2023 13:16 1088 Marime text
Concurs apa este viață. Foto: RAJAEtapa de înscrieri în concursul de pictură și desen Apa este viață se încheie mâine – 28 februarie 2023, ora 23.00. 

„Primăvara bate la ușă oferindu-ne prilejul perfect de a face mai multă mișcare ... pe două roți.  Îndrăznește și poți fi chiar tu fericitul câștigător al unei biciclete, trotinete electrice sau al unui hoverboard. Și asta nu este tot: ți-am pregătit și vouchere pentru librăria Cărturești care îți poți îmbogăți colecția de cărți cu autorii tăi preferați.
Tot ceea ce trebuie să faci este să ne trimiți lucrarea ta, în format JPEG sau PDF, pe adresa de e-mail: concurs@rajac.ro, însoțită de  Declarația de consimțământ parental. Detaliile le regăsești pe pagina de Facebook #Concursapaesteviata2023 și pe pagina web www.rajac.ro.
Suntem nerăbdători să vedem cum ți-ai propus tu să Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume“ - au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Toate lucrările înregistrate în concurs vor fi publicate, începând cu data de 04 martie 2023, în cadrul unei expoziții virtuale, pe pagina de Facebook RAJA S.A. în două albume, câte unul pentru fiecare categorie de vârstă: 7-11 ani, respectiv 12-16 ani.

Creațiile care vor primi cele mai multe aprecieri din partea publicului („Like” sau „Love”) vor fi declarate câștigătoare.

Mult succes tuturor participanților!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii