Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:54 19 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valentin Ionescu s-a retras din funcția de administrator al firmei Sisteme Internaționale de Afaceri SA. Cine a fost numit în locul lui

ro

23 Mar, 2019 00:00 759 Marime text

În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia Adunării Generale a Acționarilor societății Sisteme Internaționale de Afaceri SA din data de 1.02.2019.
 
Acționarii, Masterjob Consultanță SA, care deține 56 de acțiuni, reprezentând 93,33% din capitalul social; și Ionescu Valentin Gheorghe, care deține 4 acțiuni, reprezentând 6,67% din capitalul social, au decis efectuarea unor modificări. Astfel, a fost aprobată retragerea din funcția de administrator a lui Valentin Gheorghe Ionescu. De asemenea, a fost aprobată descărcarea de gestiune a acestuia pentru activitatea desfășurată în calitate de administrator. În locul lui, în funcția de administrator a fost numit Ionel Viorel Toma, pe o perioadă de 2 ani.
 
Reamintim că, recent, în Monitorul Oficial al României au fost publicate și deciziile Adunării Generale a Acţionarilor societăţii Compania de Servicii şi Consultanţă SA din data de 1.02.2019. Masterob Consultanţă SA, cu sediul în municipiul Bucureşti, deţinând 116 acţiuni, reprezentând 96,66% din capitalul social; Ionescu Valentin Gheorghe, deţinând 4 de acţiuni, reprezentând 3,34% din capitalul social, au decis, în unanimitate, unele modificări. Astfel, s-a aprobat retragerea din funcţia de administrator a lui Ionescu Valentin Gheorghe, începând cu data prezentei hotărâri. De asemenea s-a aprobat descărcarea de gestiune a lui Ionescu Valentin Gheorghe, pentru activitatea desfăşurată în calitate de administrator. În funcţia de administrator a fost numit Toma Ionel Viorel, pe o perioadă de 2 ani.
 
Numele lui Valentin Gheorghe Ionescu a fost întâlnit în peisajul afaceristic constănţean. Implicat în businessuri cu eoliene, terenuri şi centre comerciale, Ionescu a crescut alături de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, şi de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, cei trei fiind colegi la Institutul de Marină.
 
Numele lui mai apare, potrivit Registrului Comerţului, în societăţile Compania de Servicii şi Consultanţă SA, Eco Industries Trading Group SRL, Euro Pro Construct SRL, Habitat şi Ambient SA, Masterjob Consultanţă SA, Meregalli Eastern Europe SRL, Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, precum şi în mai multe societăţi radiate: Dusep SA, Eco Industries Trading Group SRL, Evyoly Impex SRL, Jacobs Hendrix & Partners SRL, Societatea Naţională de Distribuţie SA, Templum Plus SRL, Trans Media Xpress SRL.
 
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii