Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Una din firmele constănțeanului Cristian Ion Serghie și-a schimbat sediul social

ro

14 Jul, 2021 00:00 1683 Marime text
  • Est Capital DV SRL și-a schimbat sediul social
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată hotărârea  societății Est Capital DV SRL luată în data de 5 mai 2021, în urma ședinței adunării generale a asociaților.
 
Astfel, Sisteme Internaționale de Afaceri SA, Impresa Tre Colli SPA, aceasta cu sediul în Italia și Cristian Ion Serghie sunt asociații firmei menționate. S-a decis schimbarea sediului societății la adresa din Constanța, pe strada Cuza Vodă și s-a actualizat actul constitutiv al firmei.
 

Despre SC Sisteme Internaţionale de Afaceri SA


Potrivit Registrului Comerţului, societatea a fost înmatriculată în anul 2003 şi are sediul social în Bucureşti. SC Sisteme Internationale de Afaceri SA este controlată de Masterjob Consultanţă SA, cu 93,33% din capitalul social, Valentin Gheorghe Ionescu, cu 6,67% capitalul social. Cel din urmă este cunoscut din dosarul retrocedărilor.
 
Est Capital D V SRL are următoarae componență a asociaților: Serghie care deține 4%, iar ceilalți asociați sunt Impresa Tre Colli Spa – firmă din Italia, cu o cotă de 59% și Sisteme Internaționale de Afaceri – cu o cotă de 37%.
 
Citește și:

Stăpânii terenurilor: Tomis Tower și turnul de pe Traian

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii