Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Vă rog din suflet, dacă puteți ajuta acest tânăr. Este la terapie intensivă într-o stare gravă. Este un suflet bun“ Mesaje umanitare pentru tânărul găsit în stare de inconștiență, în Mamaia Nord

ro

28 Apr, 2022 10:45 15450 Marime text

 
Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari continuă cercetările specifice în dosarul tânărului din Constanța, în vârstă de 34 de ani, găsit în stare de inconștiență, în fața unui imobil din Mamaia Nord.
 
În mediul online au fost lansate câteva mesaje pentru ajutorarea tânărului.  
 

„Dragi mei, vă rog din suflet dacă puteți ajuta acest tânăr care este la terapie intensiva intr-o stare gravă. Menționez ca este un suflet bun, are un copil minunat în vârstă de un an și pe 11 Iunie urma sa facă nunta. Putem sa-l ajutam donând sânge la orice Centru de transfuzii cu  mențiunea ca donați pentru Stan Ionut!“.
 
„De la oameni pentru oameni! Dacă aveți posibilitatea si bunavointa sa donati sange va rog frumos sa o faceti: la Centrul de Transfuzie de la Spitalul Judetean Constanta pentru Stan Ionut aflat la Terapie Intensiva. Daca nu puteti sa donati va rog macar sa ajutati cu un share! Multumesc!“.  

 
Oficial de la Poliție
 
La data de 24 aprilie, în jurul orei 3.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană s-ar afla în stare de inconștiență, în fața unui imobil din Mamaia Nord.
 
Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 34 de ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
 
Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la acest incident, în cadrul unui dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii