Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:43 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Va avea 5.000 de locuri, parcare, spaţii verzi CNI a dat startul licitaţiei pentru proiectul „Sală de sport polivalentă” din Constanţa (document)

ro

22 Nov, 2016 00:00 1525 Marime text
Compania Naţională de Investiţii (CNI) anunţă organizarea unei proceduri publice în vederea atribuirii contractului „Proiectare şi execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţii «Sală de Sport Polivalentă - 5.000 de locuri», amplasată pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 254, zona Badea Cârţan“, în valoare de 61.878.193 de lei fără TVA.
 
Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 9.01.2017, ora 16.00, urmând ca acestea să fie evaluate până pe data de 16.01.2017, ora 18.00. Ofertanţii vor depune o garanţie de participare de 1.000.000 de lei. Proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru obiectivul de investiţii „Sală Sport Polivalentă - 5.000 locuri” fac parte din Subprogramul „Săli de sport”, inclus în Programul naţional de construcţii de interes public sau social. Durata contractului/acordului-cadru/SAD sau termenul de finalizare este de 87 de luni, începând de la data atribuirii contractului.
 
Aşa cum reiese din anunţul de participare numărul 171612/19.11.2016, publicat pe SEAP, valoarea estimată a contractului „Sală Sport Polivalentă - 5.000 de locuri” este de 61.878.193 de lei fără TVA, compusă din: cheltuieli pentru asigurarea utilităţilor necesare obiectivului - 150.000 de lei, cheltuieli pentru proiectare şi asistenţă tehnică (studii de teren, studiu aerodinamic de amplasament şi conformare spaţială, documentaţii pentru obţinere avize/acorduri, scenariu de securitate la incendiu, verificări proiect conform Legii 10/1995, DTAC, PT, DE, DTOE, asigurarea de răspundere profesională a proiectantului, asistenţă tehnică pe perioada de execuţie a lucrărilor, întocmire raport la terminarea execuţiei, cartea tehnică, elaborare certificat energetic anexă la procesul-verbal de recepţie la terminarea lucrărilor, programul de urmărire a comportării lucrării în timp şi altele, conform prevederilor caietului de sarcini) - 1.829.299 de lei, cheltuieli pentru investiţia de bază - 59.429.346 de lei şi organizare de şantier - 469.548 de lei.

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele cu funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante sunt: Manuela Irina Pătrăşcoiu - director general; Daniela Ileana Orodel - director economic; Valentin Cheratoiu - director Investiţii; Roxana Negoiţă - şef Serviciu Juridic; Luiza Andrei - şef Serviciu Urmărire Contracte de Lucrări şi Servicii; Florina Cristina Scurtu - şef Serviciu Achiziţii; Vasile Dan - responsabil Serviciu Promovare Investiţii; Sebastian Tătaru - responsabil Serviciu Promovare Investiţii; Teodora Postu - responsabil Serviciu Promovare Investiţii; Andrei Boicea - responsabil Serviciu Promovare Investiţii; Alexandra Elena Minea - responsabil Serviciu Promovare Investiţii.

Condiţii dure pentru ofertanţi 

Operatorii economici trebuie să prezinte: bilanţul contabil/extrase de bilanţ/balanţă; lista principalelor lucrări executate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii şapte ani, cu indicarea valorilor, a datelor şi a beneficiarilor publici sau privaţi, însoţită de certificări/documente constatatoare sau echivalent. Ultimii şapte ani vor fi calculaţi până la data-limită de depunere a ofertei, cu menţiunea ca modul de calcul al perioadei nu va fi afectat de eventuale decalări ale termenului-limită prevăzut. Prin lista lucrărilor executate, însoţită de certificări/documente constatatoare sau echivalent, ofertantul trebuie facă dovada că, în ultimii şapte ani calculaţi până la data-limită stabilită pentru depunerea ofertelor, au fost executate în conformitate cu normele profesionale în domeniu şi duse la bun sfârşit lucrări similare cu cele ce fac obiectul contractului care se atribuie prin prezenta procedură cu o valoare totală fără TVA mai mare sau cel puţin egala cu 59.000.000 de lei fără TVA, la nivelul unui contract, maximum trei contracte. Societăţile ofertante vor mai prezenta lista principalelor servicii prestate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii cinci ani, cu indicarea valorilor, a datelor şi a beneficiarilor publici sau privaţi, însoţită de certificări/documente constatatoare sau echivalent.
 
De asemenea, se va prezenta o declaraţie cu privire la numărul mediu anual de personal al operatorului economic care prestează servicii ori execută lucrări şi numărul personalului de conducere din ultimii trei ani. Pe durata contractului, ofertantul va asigura, cel puţin, următoarele persoane responsabile de execuţia lucrărilor: un inspector/specialist/responsabil în domeniul SSM, un manager în Sistemele de Management al Calităţii.

Cum va arăta investiţia

Viitoarea sală polivalentă va fi amplasată pe actualul complex sportiv Badea Cârţan şi va avea 5.000 de locuri, dintre care 150 VIP, 100 pentru presă şi 100 pentru persoane cu handicap. În cadrul evenimentelor sportive, va exista un număr de locuri fixe pe gradene de beton, dar şi locuri suplimentare amplasate pe gradene telescopice şi mobile la nivelul terenului de joc. Regimul de înălţime al clădirii va fi D+P+1E, iar imobilul va avea o suprafaţă totală de 60.185 mp şi una construită de 7.400 mp. Municipalitatea îşi propune să amenajeze şi locuri de parcare, dar şi spaţii verzi. Sala va dispune şi de spaţii pentru competiţii sportive, conferinţe, congrese şi activităţi culturale.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

Citeşte şi:

CNI pregăteşte licitaţia! Câţi bani a alocat Guvernul şi cine va superviza proiectul sălii polivalente

Sala de sport Polivalentă, obiectiv de investiţii la Constanţa, se discută, astăzi, în şedinţa Guvernului României

Municipiul Constanţa ar putea avea o sală polivalentă de 5.000 de locuri. Cine vrea să facă investiţia

Ti-a placut articolul?

Comentarii