Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:57 22 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmaşii lui Oancea cumpără un apartament în blocurile Spectrum. Din dividendele Five-Holding SA

ro

08 Jun, 2017 00:00 1086 Marime text
Preşedintele Consiliului de Administraţie al Five-Holding SA, în conformitate cu prevederile Legii 31/1990 privind societăţile comerciale şi potrivit actului constitutiv al firmei, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, care va avea loc în data de 7.07.2017, la sediul societăţii.

Pe ordinea de zi se află un singur punct, şi anume achiziţionarea de către Rareş Drăistaru Oancea, prin curator Daniela Drăistaru Oancea, a unui apartament în cadrul ansamblului Spectrum, din dividendele societăţii Five-Holding SA. În situaţia neîndeplinirii condiţiilor de validitate la prima convocare, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor va avea loc, cu aceeaşi ordine de zi, în ziua următoare, respectiv pe data de 8.07.2017, ora 10.00, la sediul societăţii. Decizia de convocare a Adunării Generale a Acţionarilor Five-Holding SA a fost publicată în Monitorul Oficial.

Despre Five-Holding SA

Potrivit datelor prezentate de Registrul Comerţului în luna aprilie, firma înmatriculată în anul 1998 are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.550.000 de lei, integral vărsat, este compus din 6.200 de acţiuni. Five-Holding SA este deţinută de SC Ditline Investments Ltd, cu sediul în Cipru, cu 86% din capitalul social. Asociaţi persoane fizice sunt: Ionuţ Oancea, născut pe 5.05.1974, în Constanţa, Rareş Drăistaru Oancea, născut pe 4.08.2007, în Constanţa, Oana Drăistaru Oancea, născută pe 16.01.2013, în Constanţa, Alexandru Oancea, născut pe 13.11.1979, în Constanţa, fiecare cu 3,5% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt: Victor Fedul - membru în CA, Gabriel Culea - membru în CA şi SC Anirva Manager SRL, reprezentată de Valentin Ciuceanu.
 
Five-Holding SA se ocupă de „comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare“. Potrivit Registrului Comerţului, firma Five-Holding SA este asociată în Sigma Trading SA, Mobitom SA, Plonge Prest SRL - radiată, Mira Impex SRL - radiată, Italenergo SRL - sub incidenţa Legii nr. 85/2006, lichidare. Five-Holding este proprietarul magazinului Brick din municipiul Constanţa. Funcţionează în acelaşi sediu în care îşi au cartierul general mai multe afaceri ale echipei Mazăre - Constantinescu - Strutinsky, fiind vorba de clădirea de pe strada Ion Roată nr. 3. În anul 2015, Five-Holding SA avea 197 de angajaţi şi a declarat o cifră de afaceri netă de 95.405.826 de lei şi un profit de 3.832.616 lei.
 
Citeşte şi: 
 
Magazinul Brick din Constanţa va fi supraetajat

Urmaşii lui Oancea investesc în Mangalia Five-Holding a depus la APM Constanţa proiectul PUZ-ului pentru un magazin P+2 (document)
 
Un nou cartier rezidenţial în zona magazinului Brick? Blocuri de 11 etaje, spaţii comerciale şi parcare multietajată (document)
 
Five Holding SA continuă investiţiile în Constanţa! O nouă construcţie, pe strada Oituz
 
Five Holding SA se pregăteşte să deschidă un magazin de construcţii. Iată unde vor investi moştenitorii defunctului Oancea!
 
Reconfigurarea unui proiect controversat Five Holding face un „update“ blocurilor Spectrum

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii