Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărire în trafic Un șofer a încercat să sfideze Poliția! Nu a oprit în Cumpăna, dar a fost prins la Constanța

ro

16 Mar, 2024 17:43 827 Marime text
foto: IPJ Constanța
Dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice pentru un șofer, în Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 16 martie a.c., în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Ordine și Siguranță Publică au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe șoseaua Constanței, în comuna Cumpăna.

Conducătorul auto nu s-a conformat semnalului, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, interceptând autoturismul la intersecția cu șoseaua Mangaliei, în municipiul Constanța.

S-a procedat la legitimarea și identificarea conducătorului auto, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 29 de ani, transmite Poliția. 

Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest și cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.

Potrivit sursei citate ulterior, a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.



Citește și:

Accident rutier la Năvodari! Implicat un șofer de autoutilitară, băut
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii