Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unitatea Militară 02022 Constanţa cumpără servicii de modernizare a navelor. Iată despre ce este vorba! (document)

ro

18 May, 2018 00:00 1894 Marime text
Ministerul Apărării Naţionale - Unitatea Militară 02022 Constanţa cumpără servicii de modernizare a navelor. Este scos la licitaţie contractul „Modernizare sistem energetic şi instalaţie frigorifică la nava PMn 274“, în valoare de 836.021,18 lei, de către Unitatea Militară 02022 Constanţa. Locul de bazare a navei este Portul Militar Constanţa.
 
Contractul este compus din două loturi: lotul 1 - Modernizare sistem energetic la nava PMn 274 şi lotul 2 - Modernizare instalaţie frigorifică la nava PMn 274.
 
Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6.06.2018, ora 9.00. Garanţia de bună execuţie este de 10% din valoarea fără TVA a contractului. Ofertantul câştigător este obligat să precizeze partea sau părţile din contract pe care intenţionează să le subcontracteze în afara procentului obligatoriu şi să indice subcontractorii deja identificaţi
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul UM 02022 responsabile de atribuirea contractului sunt: conducătorul autorităţii contractante: Gîdiuţă Victor - comandant; Munteanu Valentin - locţiitor comandant, Alexandru Florin Marius - contabil-şef, Preda Mădălina - consilier juridic. Alte persoane din cadrul autorităţii contractante ce pot influenţa conţinutul documentaţiei de atribuire şi/sau procedura de atribuire sunt: Secrieru Marius, Ponov Lucian, Rusu Bogdan, Ioachim Dan, Gavrilă Mihaela, Pătraşcu Octavian (membru de rezervă), Căciularu Stelian (membru de rezervă), Herciu Andrei (membru de rezervă), Anghel Laura (membru de rezervă).
 

Condiţii pentru ofertanţi

 
Societăţile ofertante vor prezenta lista cu principalele servicii prestate în ultimii cinci ani, din care să rezulte că au prestat servicii similare cu cele care fac obiectul contractului, în valoare cumulată egală sau mai mare decât: 1.743.957,60 de lei pentru lotul 1 - Modernizare sistem energetic la nava PMn 274, şi 836.021,18 lei pentru lotul 2 - Modernizare instalaţie frigorifică la nava PMn 274, la nivelul unui contract sau al mai multor contracte.
 
Pentru a îndeplini cerinţa de calificare, operatorii economici vor prezenta experienţa similară pentru fiecare lot ofertat. Pentru lotul 1 vor prezenta declaraţie privind utilajele, instalaţiile, echipamentele, prin care operatorii economici să facă dovada că dispun de un minimum necesar de echipamente, utilaje, mijloace fixe şi alte dotări (proprii, închiriate sau aparţinând subcontractorilor) considerate ca strict necesare pentru efectuarea serviciilor, respectiv: macara (sarcina minimă 10 tf) = 1, ca cerinţă minimă. În cazul în care candidatul apelează la terţi susţinători, aceştia au obligaţia de a prezenta un angajament privind susţinerea tehnică a ofertantului/candidatului/grupului de operatori economici.
 
Pentru loturile 1 şi 2 se va prezenta declaraţie privind personalul, prin care operatorii economici să facă dovada că dispun de un minim de personal de specialitate considerat ca strict necesar pentru efectuarea serviciilor, respectiv: inginer TCM, inginer electrician, automatist, electronist, automatizări, lăcătuş, sudor, tubulator, electrician, mecanic, motorist, automatist, inginer frigotehnist, tâmplar, electrician.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii