Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde va fi depus trupul neînsuflețit al regretatului cântăreț Petrică Mîţu Stoian

ro

08 Nov, 2021 12:51 1751 Marime text
  • Trupul neînsufleţit al cunoscutului interpret de muzică populară Petrică Mîţu Stoian va fi depus în cursul zilei de luni la sediul Ansamblului folcloric "Maria Tănase" din Craiova.
Trupul neînsufleţit al cunoscutului interpret de muzică populară Petrică Mîţu Stoian va fi depus în cursul zilei de luni la sediul Ansamblului folcloric "Maria Tănase" din Craiova, ultimul său loc de muncă, de la care ieşise la pensie.

Artistul va fi depus în sala de repetiţii, unde permanent vor sta lângă el foştii colegii şi prieteni, iar în curtea ansamblului a fost amplasat un panou pe care vor rula imagini cu Petrică Mîţu Stoian, scrie agerpres.ro. 

Interpretul de muzică populară Petrică Mîţu Stoian, care se afla în recuperare post-COVID, a murit, sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Reşiţa. Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale, starea pacientului era deja una gravă când a fost internat.

Interpreta Niculina Stoican, directoarea Ansamblului folcloric "Maria Tănase" din Craiova, a declarat că în cursul zilei de luni este aşteptat să ajungă cortegiul funerar de la Reşiţa, însă nu se ştie ora exactă, pentru că organele de anchetă s-au autosesizat în legătură cu decesul artistului şi a fost deschis un dosar penal.

"A intervenit problema cu autosesizarea autorităţilor şi atunci lucrurile cumva s-au decalat, dar astăzi va ajunge la sediul Ansamblului 'Maria Tănase' din Craiova, de pe strada Crişului, unde sunt aşteptată toţi cei care doresc să îşi ia rămas bun de la Petrică Mîţu Stoian. Noi, toţi colegii lui, suntem aici, pregătiţi să-i onorăm memoria aşa cum se cuvine şi aşa cum el merită. Instituţia va fi deschisă toată noaptea, nu îl vom lăsa singuri nicio secundă", a declarat, luni, Niculina Stoican.

Sursa foto: Facebook/ Petrica Mitu Stoian

Citește și: Doliu în muzica românească. Cântărețul Petrică Mîţu Stoian a murit (VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii