Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la APM Constanța Cu o cifră de afaceri de zero lei în 2022, Eco Solar Power SRL va înființa un Parc fotovoltaic în Băneasa

ro

10 Mar, 2024 14:19 936 Marime text
  • Acordul de Mediu privind proiectul „Înființare parc fotovoltaic“, propus a fi înființat în comuna  Băneasa, județul Constanța, a fost emis de APM Constanța.
  • Eco Solar Power SRL este deținută de de Econergy International Limited din Regatul Unit.


 
Eco Solar Power SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru înființarea unui parc fotovoltaic în Băneasa.

În urma analizării documentației transmise, a verificarii și a parcurgerii tuturor etapelor procedurii de reglementare, conform prevederilor Legii 292/2018 privind evaluarea impactului anumitor proiecte publice și private asupra mediuli; în baza prevederilor Legii nr. 226 / 2013 privind aprobarea ONG nr.  164 / 2008  pentru modifricarea și completarea OUG  nr. 195/2005 privind protecția mediului, în conformitate cu prevederile Legii 292 /2018, art 21; în conformitate cu HG nr. 43/2020, având în vedere  concluziile Raportului la Studiul de evaluare a impactului și  măsurile de evitare și reducere a impactului prezentate în cadrul Studiului de Evaluare Adecvată, ale ședinței de dezbatere publică  din data de 22.01.2024, urmare a consultarii membrilor C.A.T. în ședința din data de 28.02.2024, a fost emis Acordul de Mediu privind proiectul „Înființare parc fotovoltaic“, propus a fi înființat în comuna  Băneasa, județul Constanța.

Principalele motive pe  care   se   bazează   decizia   de emitere   a   acordului  de  mediul sunt următoarele:    
- concluzile favorabile ale raportului la studiul de evaluare a   impactului privind influența investiției asupra calității factorilor de mediu și acceptarea Studiului de Evaluare Adecvată și a măsurilor de reducere și evitare a impactului prezentate in cadrul acestuia;
- la dezbaterea publică din data de 22.01.2024 și pe parcursul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, publicul interesat nu a formulat observații.

Documentele care au stat la baza deciziei pot fi consultate la cerere, la sediul APM Constanța.
 
 

Despre Eco Solar Power SRL



Cu sediul pe strada Grigore Alexandrescu, nr. 89-97, Et. 1, București, Eco Solar Power SRL  a luat ființă în anul 2021 și se ocupă de producția de energie electrică. Eco Solar Power SRL este deținută de Econergy International Limited din Regatul Unit, iar administratori sunt: Asanache Bogdan și Yoav Shapira.

Potrivit termene.ro, Asanache Bogdan și Yoav Shapira sunt administratori în următoarele firme: Ratești Solar Plant SRL, Eco Wind Sălbatica SRL, Alternativ Investment Solutions SRL,  Eco Sun Oradea SRL, Heliolux SRL,  Econergy Balkan SRL, Vânători PV Power Plant SRL, Mircea Voda PV Power Plant SRL, ECO Sun Energy SRL, Eco Sun Melinești SRL, Eco Sun Jianu SRL, Ovidiu Pv Regenerabile  SRL, Eco Sun Mihăilești SRL, Eco Sun Niculești SRL, ECO PV ONE SRL, CBSOL Future Energy SRL, Wind Park Renewables SRL, SUN Green Renewables SRL, Photovoltaic Green Renewables SRL, Eco Sun Energy Two SRL, ECO SUN Mihăilești Two SRL, Eco Sun Ciocanari Three SRL, ECO Sun Ciocanari SRL, Eco Sun Mihăilești Three SRL,  ECO Sun Ciocanari TWO SRL, Euromec-Ciocănari SRL.     

În anul fiscal 2022, societatea cu zero salariați a avut o ciftă de afaceri de zero lei și o pierdere de 36.784 lei.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite informații de pe termene.ro.

Citește și:

Bunuri estimate la peste 19 milioane de lei: Zeci de locomotive ale CFR Marfă SA, scoase la mezat de AJFP Constanța (DOCUMENT)

Cumpărări directe Constanța: Namazu Consulting SRL, cu un singur angajat anul trecut, va exeprtiza tehnic trei blocuri din Medgidia (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii