Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:12 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Una dintre societăţile deţinute de familia Copos, dizolvată şi lichidată

ro

17 Sep, 2016 00:00 1507 Marime text
Ana Hotels SA şi Ana Tower SRL, asociaţii societăţii Ana Free Zone SRL, în Adunarea Generală din 31 august, au aprobat dizolvarea şi lichidarea societăţii fără numirea de lichidator. Societatea nu are datorii la bugetul local, bugetul de stat, bugetul contribuţiilor sociale, nu are creanţe, active. Pierderile şi pasivul societăţii vor reveni asociaţilor în felul următor: Ana Hotels SA - 25%, Ana Tower SRL - 75%. Ion Taban, administratorul unic, a fost împuternicit pentru a semna toate documentele necesare ducerii la îndeplinire la Registrul Comerţului a prezentei hotărâri. Decizia de dizolvare a societăţii Ana Free Zone SRL a fost publicată în Monitorul Oficial din 14 septembrie.
 
Asociatul Ana Hotels SA are sediul social în Bucureşti, bulevardul Poligrafiei. Firma înfiinţată în anul 1993 are un capital social subscris de 4.753.650 de lei, integral vărsat, compus din 11.055 de acţiuni. Valoarea unei acţiuni este de 430 de lei. Acţionari Persoane Juridice sunt Megapearl Limited, cu sediul în Cipru, Nicosia, cu 85,4907% din capitalul social, Nord SA, cu sediul în Bucureşti, cu 5,0113% din capitalul social, Athenee Palace SA, cu sediul social în Bucureşti, strada Grigore Alexandrescu, cu 9,498% din capitalul social. Persoane împuternicite ale Ana Hotels SA sunt: Ion Taban - vicepreşedintele CA, Alexandra Copos - preşedintele CA, Christine Marie Schillings - director general, Korkmaz Aykut - director general, Angelo Zuccala - director al hotelului Crowne Plaza, Bucureşti, Gratiana Zina Iovanescu - membru CA. Ana Hotels SA se ocupă de hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare.
 
La rândul său, asociatul Ana Tower SRL are sediul social în Bucureşti, bulevardul Poligrafiei. Capitalul social subscris, de 230.000 de lei, integral vărsat, este compus din 2.300 de părţi sociale. Asociaţi Persoane Juridice - Megapearl Limited, cu sediul în Cipru, Nicosia, cu 99% din capitalul social. Asociat Persoană Juridică este Gheorghe Copos, născut pe 27.03.1953, în Tăşnad, Satu Mare, cu 1% din capitalul social. Administratorii societăţii,
care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, sunt Alexandra Klein, născută pe 15.03.1966, în comuna Cârlogani, Olt, şi Ion Taban, preşedinte CA, născut pe 18.01.1956, în Bucureşti.

Citeşte şi

Modificări în acţionariatul societăţii Ana Yacht Club SRL, deţinută de fiica lui Copos

Ti-a placut articolul?

Comentarii