Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:07 09 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Una dintre gloriile echipei de rugby Farul Constanţa Colonelul Sorin Trancă iese la pensie! – „Sunt mândru că am îmbrăcat haina militară“

ro

01 Oct, 2021 00:00 3062 Marime text
 
  • Fost mare rugbyst, Sorin Trancă a câştigat în anii 90 două titluri de campion al României cu Farul Constanța, având meciuri și la echipele naționale de tineret și seniori ale României.
 
  • Cu echipa naţională de rugby în 7 a evoluat la Campionatul Mondial şi la Campionatul European, ulterior fiind şi antrenorul reprezentativei, pe care a calificat-o la Campionatul European.
 
Colonelul Sorin Trancă, ofiţer de relaţii publice la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis“ Constanţa, una dintre gloriile echipei de rugby Farul Constanţa, iese la pensie!
 
La trecerea în rezervă, colonelul Trancă a declarat, pentru ZIUA de Constanța, faptul că este mândru că a îmbrăcat haina militară și le dorește tuturor colegilor, sănătate, fericire alături de familie, iar tinerilor să vină către arma care l-a consacrat, Jandarmeria Română.
 
Fost mare rugbyst, Sorin Trancă a câştigat în anii 90 două titluri de campion al României cu Farul Constanța, având meciuri și la echipele naționale de tineret și seniori ale României.
 
A participat și la Campionatul Mondial Universitar din Sicilia, unde a întâlnit echipa Noii-Zeelande.
 
Cu echipa naţională de rugby în 7 a evoluat la Campionatul Mondial şi la Campionatul European, ulterior fiind şi antrenorul reprezentativei, pe care a calificat-o la Campionatul European.
 
După ce a întrerupt activitatea de sportiv, Sorin Trancă a rămas în continuare implicat în activitatea rugbystică din judeţul Constanţa, fiind preocupat de dezvoltarea rugby-ului juvenil, prin activitatea de la Asociaţia Judeţeană de Rugby.
 
Colonelul Sorin Trancă are 34 de ani vechimea în muncă, din care aproape 23 în Jandarmerie.
 
Disciplina și rigoarea, valori tradiționale

 
„Cariera militară înseamnă mai mult decât un loc de muncă. Ea aduce multe satisfacții, chiar dacă implică uneori și sacrificii. Este o profesie a caracterelor tari, care pot adera la valori tradiționale cum sunt disciplina și rigoarea.
 
          Cariera militară presupune parcurgerea succesivă a stagiilor în grade și funcții și posibilitatea atingerii celor mai înalte trepte ale ierarhiei militare. Profesiei militare îi este asociată o pregătire profesională temeinică precum și dobândirea competențelor și experienței asociate posturilor ierarhice specifice carierei militare, din momentul acordării primului grad și încadrării în prima funcție.
 
          Acum la trecerea în rezervă sunt mandru că am îmbrăcat haina militară și le doresc tuturor colegilor, sănătate, fericire alături de familie, iar tinerilor să vină către arma care m-a consacrat, Jandarmeria Română“, a declarat, pentru ZIUA de Constanța, colonelul Sorin Trancă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Derby judeţean la rugby
Colonelul Sorin Trancă va da lovitura de start la meciul Tomitanii Constanţa - CS Năvodari

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii