Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Una dintre companiile afaceristului Gabriel Valentin Comănescu își majorează capitalul. Cine aduce bani în firmă

ro

19 Feb, 2021 00:00 2742 Marime text
  • Compania Texrom Well Management, înființată în mai 2019, în care Gabriel Comănescu este asociat și administrator, și-a majorat capitalul social.
  • Suma depășește 3,5 milioane de lei și este asigurată „prin aportul dividendelor deținute de către asociatul GVC Investment BV“, companie administrată de Gabriel Valentin Comănescu.
  • În anul 2019, cu cinci salariați, firma Texrom Well Management a avut un profit net de 10.654.508 lei și o cifră de afaceri netă de 27.028.723 de lei.

Compania Texrom Well Management, în care omul de afaceri din Constanța Gabriel Valentin Comănescu este asociat și administrator, își majorează capitalul social.

Suma depășește 3,5 milioane de lei și este asigurată „prin aportul dividendelor deținute de către asociatul GVC Investment BV și neachitate către acesta, reprezentând creanțe certe, lichide și exigibile asupra societății“, se arată în datele oficiale.

Informațiile privind majorarea capitalului sunt cuprinse în Hotărârea nr. 01-15.12.2020 a firmei, publicată recent în Monitorul Oficial al României.

Se arată în datele oficiale că decizia a fost luată de cei doi asociați ai Texrom Well Management, anume GVC Investment B.V., persoană juridică străină, cu sediul în Olanda, reprezentată de administratorul Gabriel Valentin Comănescu, și, respectiv Gabriel Valentin Comănescu.

Astfel, Articolul 1 al hotărârii prevede „majorarea capitalului social al Societății cu suma de 3.519.500 RON, prin aportul dividendelor deținute de către asociatul GVC Investment BV și neachitate către acesta, reprezentând creanțe certe, lichide și exigibile asupra Societății“.

„Ca urmare a aportării dividendelor, capitalul social al SC Texrom Well Management SRL va fi în cuantum de 3.589.600 lei“, se mai arată în datele oficiale, iar 99,43% din acțiuni vor fi deținute de GVC Investment B.V., iar Gabriel Comănescu – 0,57%.

Totodată, Ionel Ceaparu a fost numit pentru a întocmi raportul de expertiza contabilă pentru majorarea capitalului social, ar Gabriel Comănescu a fost împuternicit să semneze Actul constitutiv actualizat al societății și să efectueze formalitățile necesare înregistrării la Registrul Comerțului.


Oficial, de la Registrul Comerțului

Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 18 februarie 2021, compania Texrom Well Management a fost înființată în luna mai 2019 și are sediul social în orașul Voluntari, pe șoseaua Pipera-Tunari, nr. 97.

Capitalul social subscris al firmei este, așa cum am precizat anterior, 3.589.600 lei, integral vărsat, pachetul majoritar, însumând 99,43%, fiind deținut de GVC Investment B.V., iar 0,57% revenindu-i lui Gabriel Valentin Comănescu, acesta fiind și administrator.

Domeniul de activitate principal este reprezentat de „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.

În anul 2019, cu cinci salariați, firma a avut un profit net de 10.654.508 lei și o cifră de afaceri netă de 27.028.723 de lei.


Citește și:

Gabriel Valentin Comănescu a devenit asociat unic al GSP Eurom Upstream SRL
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii