Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:10 18 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriel Valentin Comănescu a devenit asociat unic al GSP Eurom Upstream SRL

ro

06 Feb, 2021 00:00 717 Marime text
 
  • Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de RECOM, acesta fiind consultat la data de 05 februarie 2021, GSP Eurom Upstream SRL a fost deschisă în anul 2018.
  • Asociat unic figurează Gabriel-Valentin Comănescu, acesta fiind și administrator.
 
Asociații societății comerciale GSP Eurom Upstream SRL, respectiv 1) Vega Business Aviation SARL, cu sediul social în Luzemburg, reprezentată legal de Dana Claudia Glăvan, deținând 495 de părți sociale, având o participare la capitalul social de 99% și 2) Dana Claudia Glăvan, din Constanța, deținând cinci părți sociale, reprezentând 1% din capitalul social, au hotărât cooptarea în societate a lui Gabriel Valentin Comănescu.
 
În continuare, asociații societății comerciale GSP Eurom Upstream SRL au mai decis cesiunea la valoare nominală a unui număr de 495 de părți sociale deținute de Vega Business Aviation SARL în cadrul GSP Eurom Upstream SRL, către asociatul cooptat, Gabriel Valentin Comănescu.
 
Totodată, asociații societății comerciale GSP Eurom Upstream SRL au hotărât cesiunea la valoare nominală a unui număr de cinci părți sociale deținute de Dana Claudia Glăvan, în cadrul GSP Eurom Upstream SRL, către asociatul cooptat Gabriel Valentin Comănescu.
 
Ca urmare a transferului dreptului de proprietate asupra părților sociale, capitalul social al SC GSP Eurom Upstream SRL va rămâne neschimbat, în cuantum de 5000 de lei.
 
Gabriel Valentin Comănescu va deține cele 500 de părți sociale, a câte zece lei fiecare, în valoare totală de 5000 de lei, având o participare la capitalul social de 100% și participare la beneficii și pierderi de 100%.
 
Ca urmare a cesiunilor prevăzute, asociații Vega Business Aviation SARL și Dana Claudia Glăvan se retrag din asociație.
 
Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de RECOM, acesta fiind consultat la data de 05 februarie 2021, GSP Eurom Upstream SRL a fost deschisă în anul 2018.
 
Asociat unic figurează Gabriel-Valentin Comănescu, acesta fiind și administrator.

 
Domeniul de activitate principal al firmei este „Extracţia petrolului brut“.
 

Situaţia financiară pe anul 2018

 
Profit – 0 lei
pierdere – 0 lei
Numar mediu de salariati: 0
Cifra de afaceri: 0 lei
 

Situaţia financiară pe anul 2019
 

Profit – 0 lei
pierdere – 0 lei
Numar mediu de salariati: 0
Cifra de afaceri: 0 lei
 
Citește și
 
La ce firmă a renunțat afaceristul constănțean Gabriel Comănescu

Lista celor mai bogaţi constănţeni! Clasamentul oamenilor de afaceri pe 2020

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii