Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un teren, situat pe strada Oborului din Constanța, de vânzare Proprietari, doi ucraineni, cer aproape 2 milioane de euro (GALERIE FOTO)

ro

03 Apr, 2024 17:00 10296 Marime text
  • Un teren intravilan de pe starda Oborului din municipiul Constanța se vinde.
  • Anul trecut, Primăria Constanța a emis certificat de urbanism nr. 3051 pentru Westa Trade Invest SRL.
  • Actul face referire la terenul de pe strada Oboruli nr. 41.
  • Westa Trade Invest SRL este deținută de ucrainenii Elvira și Oleg Ursatâi.
 
Un teren situat pe strada Oborulului nr. 41 din municipiul Constanța a fost scos la vânzare pentru suma de 1.950.000 euro. 
Potrivit unui anunț postat de agenția imobiliară GoldenKey Constanța, terenul intravilan are o suprafață de 2.188 mp și o deschidere de 40 ml.
 
„Terenul este situat în centrul orașului Constanța, zona ICIL, are o suprafață de 2.188 mp și o deschidere de 40 ml. Conform certificatului urbanism de construire valabil, pe teren se poate edifica un imobil S+P+4, cu funcțiunea de locuințe colective, spații comerciale la parter/birouri. Indicii de urbanism mentionați în certificatul de urbanism sunt: POT - 60-70%, CUT - 3-4, P+4. Având în vedere amplasamentul central, accesul facil la toate facilitățile zonei (spitale, centre comerciale, mijloace de transport în comun, școli, etc), acest teren reprezintă o foarte buna oportunitate imobiliară“, se spune în anunțul de vânzare.
 
Terenul de vânzare se află pe strada Oborului nr. 41. Pe data de 15 noiembrie 2023, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 3051 pentru Westa Trade Invest SRL. Actul de urbanism presupune: Desființare corpuri C1-locuință parter (suprafață de 11 mp), C2-anexă (suprafață de 63 mp), C3-anexă (suprafață de  89 mp), C4-anexă (suprafață de 4 mp) și construire imobil locuințe colective S+P+3e - 4e cu comerț și servicii la parter, împrejmuire și amenajare teren“.
 
 

Despre Westa Trade Invest SRL

 
 
Înființată în anul 2018, Westa Trade Invest SRL are sediul social pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 103, Bloc Av3, sc. C din Constanța și se ocupă de cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare.
 
Societatea este deținută de doi cetățeni ucraineni: Elvira Usatâi , asociat cu 99 % din capitalul social, și Ursatii Oleg, asociat cu 1% din capitalul social. Administratorul firmei este  OlegUrsatâi .
 
Potrivit termene.ro, Elvira Ursâtii mai este asociat și administrator în N'oely Medical Center SRL, firmă pe care funcționează un cabinet de ginecologie.
 
La rândul său,  Oleg Ursatâieste asociat în N'oely Medical Center SRL și Novy Trade Invest SRL.
 
În anul 2022, Westa Trade Invest SRL, cu un singur angajat, a declarat o cifră de afaceri de 1.125.310 lei și un profit de 305.888 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
 
Primăria Constanța. Certificat de urbanism pentru investiția anunțată de West Trade Invest

Ce răspuns a oferit Primăria Constanța pentru investiția anunțată de Westa Trade Invest SRL?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii