Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 28 02 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un teren agricol, deținut de Revargo Agricultură SRL, scos la mezat de ANAF Constanța (DOCUMENT)

ro

12 Feb, 2024 16:28 566 Marime text
  • Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța scoate la licitație un bun deținut de Revargo Agricultură SRL.
  • Licitația va avea loc pe data de 20 februarie 2024, ora 13.00, în municipiul Constanța, bd. Tomis nr.312 A. Firma Revargo Agricultură SRL este controlată de Claudiu Liviu Revei și Georgiana Rozalia Ciogu.
 
 
Ministerul Finanțelor prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unei proceduri publice pentru valorificarea bunurilor deținute de societatea Revargo Agricultură SRL.
 
Licitația va avea loc pe data de 20 februarie 2024, ora 13.00, în municipiul Constanța, bd. Tomis nr.312 A.
 
Participanții la această licitație vor putea cumpăra un teren agricol în suprafață de 1.670 mp, parcela A 347/1, nr. cadastral 12586, CF nr. 13527, situat în comuna Agigea din județul Constanța. Terenul a fost evaluat la prețul de 384.942 lei (exclusiv TVA) și este grevat de următoarele sarcini: AJFP Constanța, prin procesul verbal de sechestru 716575/18.19.2023.
 
Cei care pretind vreun drept asupra acestui bun sunt invitați să înștiințeze organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. Cei interesați în cumpărarea bunului respectiv sunt invitați să se prezinte Ia termenul de vânzare Ia locul fixat în acest scop și până Ia acel termen să prezinte oferte de cumpărare.
 
Pentru participarea Ia Iicitație ofertanții vor depune, cu cel puțin o zi înainte de data Iicitației, oferta de cumpărare și dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.

 

Despre Revargo Agricultură SRL


 
Înființată în anul 2012, societatea are sediul social pe strada Sirenei, nr. 10 din Agigea, Județul Constanța și se ocupă de cultivarea altor plante nepermanente. Asociații firmei sunt: Claudiu Liviu Revei, cu 80% din capitalul social, și Georgiana Rozalia Ciogu, cu 20% din capitalul social. De administrarea societății se ocupă Claudiu Liviu Revei.
 
În anul fiscal 2022, societatea cu 13 salariați a declarat o cifră de afaceri de 3.693.685 lei și un profit net de 209.871 lei.
 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 
 
Citește și:
 
Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă Băneasa rămâne fără două silozuri. Licitație la ANAF Constanța (DOCUMENT)

 
La a doua strigare. ANAF Constanța vinde bunurile firmei Raluca Patisero & Bakery (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii