Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă Băneasa rămâne fără două silozuri. Licitație la ANAF Constanța (DOCUMENT)

ro

04 Feb, 2024 15:41 807 Marime text
  • Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța scoate la licitație bunurile deținute de Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă din Băneasa.
  • Asociați în Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă sunt:  Luminița Nicoleta Chiriac, Cornelia Badea, Daniel Mihai, Marian Cojocaru, Oana Mîndruț, Dumitru Badea și Ismail Chemaladin.
  • Administratori sunt Cornelia Badea, Daniel Mihai și Dumitru Badea.
 

Ministerul Finanțelor prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unei proceduri publice pentru valorificarea bunurilor deținute de Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă din Băneasa.

Licitația va avea loc pe data de 28 februarie 2024, ora 13.00, la Biroul Fiscal Comunal Băneasa, strada Trandafirilor, nr. 100. Paricipanții la această procedură vor putea achiziționa următoarele bunuri: un tanc siloz pentru lapte, Pietribiasi, capacitate de 10.000 de litri la prețul de 156.227 lei; și un tanc siloz pentru lapte Waldner capacitatea de 10.000 litri, la prețul de 56.227 lei.

Cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri sunt invitați să înștiințeze organul de executare, înainte de data stabilită pentru vnzare. Cei interesați în cumpărarea bunurilor sunt invitați să se prezinte Ia termenul de vânzare Ia locul fixat în acest scop și până Ia acel termen să prezinte oferte de cumpărare.

Pentru participarea Ia Iicitație ofertanții vor depune, cu cel puțin o zi înainte de data Iicitației, oferta de cumpărare și dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.

 

Despre Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă



Înființat în anul 2019, Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă desfășoară activități de comerț cu ridicata al produselor lactate, oualelor, uleiurilor și grăsimilor comestibile. Sediul social este pe strada Trandafirilor, nr. 112 din Băneasa, Județul Constanța.

Potrivit termene.ro, asociați în Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă sunt: Luminița Nicoleta Chiriac, Cornelia Badea, Daniel Mihai, Marian Cojocaru, Oana Mîndruț, Dumitru Badea și Ismail Chemaladin. Administratori sunt Cornelia Badea,  Daniel Mihai și Dumitru Badea.

La rândul său, Luminița Nicoleta Chiriac mai este asociată în Consumcoop Medgidia Societate Cooperativă. Dumitru Badea este asociat în Dobroinvest SA. De asemenea, Ismail Chemaladin este asociat în: Pecineaga Cooperativa Agricolă, Ismail Servicii Contabile SRL, Bick Asistent 2004 SRL, Dilec Cont SRL, DakDak 97 SRL, Dilec Contab SRL și Olisgi SRL.

În anul 2022, Grupul de Fermieri Delta Dunării Cooperativa Agricolă a raportat o cifră de afaceri de 2.302.738 lei și o pierdere de 26.858 lei.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.


Citește și:

La a doua strigare. ANAF Constanța vinde bunurile firmei Raluca Patisero & Bakery (DOCUMENT)
 
ANAF scoate la licitație bunuri ale Actaeon Invest SA. Firma, în proces cu Consiliul Județean Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii