Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr din Timișoara, prins la furat, la o terasă! Ce au recuperat polițiștii

ro

16 Oct, 2023 19:45 836 Marime text
Sursa foto: Facebook



 
  • La data de 15 octombrie a.c, polițiștii Secției 5 Timișoara, au reținut un tânăr, în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat
  • Acesta sustrăsese de pe terasa unei societăți din Timișoara mai multe bunuri, printre care un laptop, un telefon mobil, alimente și băuturi alcoolice 

Potrivit IPJ Timiș, la data de 24 septembrie a.c., polițiștii Secției 5 Timișoara, au fost sesizați cu privire la faptul că, o persoană a sustras de pe terasa unei societăți comerciale, de pe strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel, din Timișoara, mai multe produse alimentare, un laptop, un telefon mobil, precum și băuturi alcoolice.
 

„În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că este vorba despre un tânăr, în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea faptei. Polițiștii au reușit recuperarea telefonului mobil și a laptop-ului”, precizează IPJ Timiș.

 
În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 15.10.2023, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, menționează sursa citată.
 

„Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate”, încheie polițiștii timișoreni.


Citește și
Acțiuni ale polițiștilor constănțeni. Ce au mai depistat aceștia

 
         
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii